Skip to main content

CELEBS

Ρένια Λουϊζίδου: «Είμαι 50 ετών, αλλά δεν είμαι για απόσυρση»

Παραδεχτηκε ότι θα έκανε αισθητική επέμβαση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ρένια Λουϊζίδου σε συνέντευξή της, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει, παραδέχτηκε την ηλικία της, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι για... απόσυρση.

«Είμαι 50 ετών, δεν είμαι για απόσυρση. Δεν κάνω και πάρτι επειδή περνάει ο χρόνος, αλλά από τη στιγμή που αυτός είναι ο προορισμός μας, δεν υπάρχει λόγος να αντιμαχόμαστε», δήλωσε στο περιοδικό «You» και πρόσθεσε: «Η συμφιλίωση είναι σχεδόν μονόδρομος και μετά μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις και τα θετικά, όπως ότι όταν το έξω καταρρέει το μέσα είναι πιο συνειδητοποιημένο. Ο καθρέφτης είναι το πρόβλημα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έκανε αισθητική επέμβαση, η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει καταφατικά, ωστόσο, τόνισε πως «δεν ονειρεύομαι να με δω στον καθρέφτη δέκα χρόνια νεότερη. Ξέρω ότι το βλέμμα μου δεν είναι όπως στα 40, όσο κι αν “σιδερώσω” το γύρω γύρω».



Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.