Skip to main content

CELEBS

O ‘Eλληνας που έχει "κλέψει" την καρδιά της Sarah Jessica Parker

Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι ... η Κάρυ Μπάντσο βρήκε τον προσωπικό της σεφ!


Κατερίνα Σαρρή

Η αγάπη της Sarah Jessica Parker για την Ελλάδα είναι γνωστή. Σε συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί την επιθυμία της να αποκτήσει ένα σπίτι στην Ελλάδα. Και επειδή εκτός από την Ελλάδα ως χώρα λατρεύει και την κουζίνα της, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να προσλάβει Έλληνα σεφ για δείπνο που παρέθεσε στο σπίτι της.

H χολιγουντιανή ηθοποιός απευθύνθηκε στον Έλληνα σεφ Γιάννη Τόμπα, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Ο 29χρονος σεφ έχει εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια του Μανχάταν, ενώ έχει μαγειρέψει στις κουζίνες πολλών αστέρων του Χόλιγουντ. Μία από αυτές είναι η γνωστή εκδότρια της Huffington Post, Arianna Huffington, η οποία τον εμπιστεύεται και τον βάζει στην κουζίνα της να μαγειρέψει για αυτή και για τους επίσημους καλεσμένους της. Στη λίστα του Έλληνα σεφ βρίσκονται ο διάσημος φωτογράφος Steven Meisel , ο Karl Langerfeld, η Lucie Liu και ο Τζον Βαρβάτος. 

Η 51χρονη ηθοποιός, στέλνοντάς του e-mail τού ζήτησε αν είναι διαθέσιμος να μαγειρεύει για την ίδια στο σπίτι της. Φυσικά ο Έλληνας σεφ κολακευμένος και μην μπορώντας να πιστέψει πως η Sarah Jessica Parker του έδειξε την προτίμησή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στη συνέχεια, της απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «ναι». 

Πλέον ο Γιάννης Τόμπας έχει γίνει και προσωπικός σεφ της χολιγουντιανής ηθοποιού, μαγειρεύοντας για την ίδια και τους φίλους της στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν, τρεις φόρες την εβδομάδα καθώς κι όταν η σταρ διοργανώνει κάποιο πάρτι στον χώρο της. 

Πριν λίγες ημέρες ο Έλληνας σεφ μπήκε στην κουζίνα της σταρ με αφορμή τα γενέθλια του αδελφού της που τα γιόρτασαν σπίτι με λίγους καλούς τους φίλους. 

Το μενού του δείπνου που ετοίμασε ο Γιάννης για την διάσημη ηθοποιό και τους καλεσμένους της ήταν βλήτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, αρνίσια παϊδάκια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια γιαλαντζί, ενώ η Sarah Jessica απαίτησε να υπάρχει άφθονη ελληνική σαλάτα. 

Για γλυκό, οικοδέσποινα και καλεσμένοι απόλαυσαν μπακλαβά και ραβανί. 

 

tompas3.jpg

tompas4.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη