Skip to main content

CELEBS

Πέτρος Φιλιππίδης: «Όταν υπάρχει αγάπη στη σκηνή όλα τα άλλα είναι περιττά»

Μίλησε για την παράσταση «Και τώρα οι δυο μας»


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην εκπομπή «Jenny Jenny» μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή την παράσταση που «Και τώρα οι δυο μας», που πρωταγωνιστεί μαζί με την Λυδία Κονιόρδου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταξύ άλλων έσπευσε να διευκρινίσει τις έννοιες της ποιότητας και της εμπορικότητας, που όχι μόνο δεν έρχονται σε αντιδιαστολή, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τέμνονται.

«Εμείς οι ηθοποιοί δεν έχουμε στεγανά, δεν έχουμε στερεότυπα και ταμπού. Όταν υπάρχει εκτίμηση, αγάπη, γιατί υπάρχει αγάπη, και υπάρχει συγγένεια πάνω στη σκηνή, τότε όλα τα άλλα είναι περιττά. Το ποιοτικός έχει να κάνει με το μη ποιοτικός και το εμπορικός έχει να κάνει με το αντιεμπορικός. Δεν είναι το αντίθετο του εμπορικού ο ποιοτικός. Τα λέμε χρόνια αυτά τα πράγματα... Αυτά μπορεί να συμφέρουν κάποιους που δυσκολεύονται στη δουλειά αυτή, οι οποίοι θέλουν με άλλο τρόπο και με άλλα μέσα να διακριθούν, εμείς δεν έχουμε τέτοια. Εμείς ανεβαίνουμε πάνω στη σκηνή και η Λυδία και εγώ και άλλοι συνάδελφοι βέβαια, συναντιόμαστε και αυτό που γίνεται -θα ξαναπώ για άλλη μία φορά- είναι εκρηκτικό» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»