Skip to main content

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Θυμώνω που δεν έχει κοπεί ούτε ένα ευρώ από τη σύνταξη των βουλευτών»

Τρελαίνεται γιατί την ίδια ώρα κόβονται οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ένα από τα πολλά που την εξοργίζουν στην Ελλάδα της κρίσης αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου, που δήλωσε θυμωμένη με το γεγονός ότι δεν έχει κοπεί ούτε ένα ευρώ από τις βουλευτικές αμοιβές και τις βουλευτικές συντάξεις.

-Δυστυχώς, και ο κλάδος σας είναι από αυτούς που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την κρίση.

«Και ποιος κλάδος δεν έχει χτυπηθεί; Ο δημοσιογραφικός, ο κλάδος των αρχιτεκτόνων και των πολιτικών μηχανικών, των εμπόρων; Δεν υπάρχει χρήμα και δεν γίνονται δουλειές. Εκείνο πάντως που με έχει εκνευρίσει και θυμώνω είναι ότι παρά τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, δεν έχει κοπεί ούτε ένα ευρώ από τις βουλευτικές αμοιβές και τις βουλευτικές συντάξεις, ενώ από την άλλη κόβονται οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων. Ο μοναδικός που είναι αντίθετος σε αυτή τη λογική είναι ο Λεβέντης που κάποτε τον κοροϊδεύαμε»

-Υπό αυτές τις συνθήκες θα λέγατε ότι το θέατρο λειτουργεί για εσάς ως ψυχοθεραπεία;

«Σαφώς, είναι μεγάλη εκτόνωση το σανίδι, όχι μόνο για εμάς που παίζουμε, αλλά και για το κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι σε τέτοιες εποχές η μουσική, το θέατρο και γενικότερα οι τέχνες ανθούν. Ο κόσμος κυνηγά τα ποιοτικά θεάματα σαν δόση οξυγόνου»

-Περνάτε δύσκολα αυτή την περίοδο;

«Όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Το καλοκαίρι δεν δούλεψα γιατί δεν μου άρεσε η πρόταση που μου έγινε και προτίμησα να μείνω εκτός δουλειάς. Εγώ το σέβομαι το θέατρο, δεν θέλω να το ξεφτιλίσω. Δεν υποβιβάζω ούτε τον εαυτό μου, ούτε το θέατρο. Έμεινα λοιπόν εκτός, πληρώνοντας το τίμημα. Έχω μια σύνταξη κι ένα σπίτι δικό μου, οπότε τα κουτσοβόλεψα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός