Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μπακοδήμου: Όλα όσα είπε για τον έρωτα της ζωής της!

Μιλάει πρώτη φορά για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «ΦΜ LIVE» η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΥΟU» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Τίμο Λιβαδείτη, το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και το αν την καταπιέζει η δημοσιότητα.

Τα παιδιά της γνωρίζουν την σχέση της; «Βέβαια. Έχω κρύψει στο παρελθόν απόπειρες σχέσεων γιατί μέχρι να δεις πώς θα προχωρήσει κάτι, δεν θέλεις να μπλέξεις τα παιδιά σου σε μια κατάσταση αβέβαιη. Αλλά όταν αποφάσισα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο Τίμος, μου αρέσει, θέλω να ζούμε μαζί, να έρχεται στο σπίτι μου, να πηγαίνουμε όλοι μαζί εκδρομές, γνωρίστηκαν και νομίζω ότι έχουν πολύ καλή σχέση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν θα ήθελαν να την ξαναδούν παντρεμένη, η ίδια δήλωσε «Δεν νομίζω ότι τους έχει απασχολήσει ποτέ αυτό. Γενικά θέλουν να με βλέπουν χαρούμενη. Δεν έχουν συνδέσει το να είμαι χαρούμενη με έναν γάμο, έναν αρραβώνα ή με αγιασμό! Είναι μια κατάσταση που ή τη ζεις ή δεν τη ζεις ανεξάρτητα με το αν θα την επισημοποιήσεις ή όχι».

Μπορεί, όπως εξομολογήθηκε, να αισθάνεται τον σύντροφό της μέλος της οικογένειάς της, ωστόσο, η ίδια δεν φαίνεται να θέλει να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, άσχετο αν παντρεύτηκα δυο φορές. Γιατί να μπω σε μια τέτοια διαδικασία αφού δεν μου λέει κάτι; Ούτε ονειρευόμουν νυφικά, ούτε τον πρίγκιπα στο άλογο. Άσε που βαριέμαι και τα πάρτι. Αγχώνομαι. Ποιος θα έρθει, ποιος δεν θα έρθει, τι να βάλω, πως θα είναι ο νυφικό. Γιατί τόσα διλήμματα για κάτι που δεν με ενδιαφέρει;», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30