Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Θεοφάνους: «Τα παιδιά είναι η μεγάλη μας ελπίδα, το μέλλον μας»

Το πρώτο παιδικό βιβλίο του είναι γεγονός


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η «Παραμυθολογία», το πρώτο παιδικό βιβλίο του Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε σε αυτό το εγχείρημά του.

«Πρόκειται για μια σειρά από επτά βιβλία με τον γενικότερο τίτλο «Παραμυθολογία», ένας συνδυασμός δηλαδή παραμυθιού κα μυθολογίας. Το πρώτο βιβλίο υπάρχει ήδη στα βιβλιοπωλεία ενώ το δεύτερο αναμένεται να βγει κοντά στα Χριστούγεννα. Είναι για παιδιά από 9 μέχρι 14 ετών και η συγγραφή τους προέκυψε από την ανάγκη να διαβάσω κάτι αντίστοιχα εκπαιδευτικό στα δικά μου παιδιά. Είμαι κατενθουσιασμένος με αυτό το concept, καθώς περνάει μηνύματα κατά του bullying αλλά και της σεξουαλικής κακοποίησης. Τα παιδιά είναι η μεγάλη μας ελπίδα, το μέλλον μας. Αν τα αφήσουμε, σε λίγο δεν θα έχουμε απολύτως τίποτα, θα διαλυθούν τα πάντα», ανέφερε στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν τα δικά του παιδιά είναι κριτές της δουλειάς του τόνισε: «Είναι εκείνα που μπορούν να με επηρεάσουν ώστε να αλλάξω κάτι μεταφέροντάς μου τα μηνύματα της νέας γενιάς. Τα παιδιά μου παρακολουθούνε εκπομπές μου και έχουν άποψη, όπως και για ό,τι εκδίδω. Πρώτα διαβάζουν τα κείμενα εκείνα και μετά φεύγουν τα γραπτά για τον εκδοτικό οίκο. Είναι μια αντικειμενική τρίτη ματιά».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.