Skip to main content

CELEBS

Φόβοι για χτύπημα τρομοκρατών στο fashion show της Victoria's Secret

Οι υπεύθυνοι του διεθνές Brand εσωρούχων  ανακοίνωσαν την τελευταία στιγμή  την ημερομηνία διεξαγωγής του ετήσιου σόου.


Κατερίνα Σαρρή

Έντονη ανησυχία και φόβο εκφράζουν οι υπεύθυνοι της Victoria’s Secret οι οποίοι εκτιμούν ότι οι τρομοκράτες έχουν θέσει ως στόχο τα "αγγελάκια" τους και γι΄αυτό το λόγο, όπως αναφέρουν, αποφάσισαν να ανακοινώσουν ετεροχρονισμένα το πότε θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη μόδας.

Σύμφωνα  με πληροφορίες του ΤΜΖ, oι υπεύθυνοι της εταιρίας εσωρούχων είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό το μέρος που θα διεξαχθεί το φαντασμαγορικό σόου, αλλά αποφάσισαν να το «κρατήσουν» στο σκοτάδι για προληπτικούς λόγους.

Το fashion show του μεγάλου Οίκου εσωρούχων, με τα πολλά ανακοινώθηκε,  ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, στις 5 Δεκεμβρίου, εκεί όπου οι πληγές από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου είναι ακόμα ανοικτές.

Η ανησυχία εντείνεται και από το γεγονός πως στα μεγάλα σόου της Victoria’s Secret εκτός από τα Vip μοντέλα που παίρνουν μέρος στο σόου (Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Sara Sampaio) οι καλεσμένοι που παρακολουθούν την επίδειξη είναι όλο το αφάν- γκατέ της μόδας και της showbiz. 

Πάντως οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της εκδήλωσης με κάθε δυνατό τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός