Skip to main content

CELEBS

O πραγματικός λόγος που η Αθηνά Ωνάση χώρισε τον Ντόντα

Έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για το διαζύγιο με το επικρατέστερο να είναι αυτό της απιστίας από την πλευρά του Βραζιλιάνου.


Κατερίνα Σαρρή

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση, με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, έχει απασχολήσει τον διεθνή τύπο και έχουν γραφτεί πολλά πιθανά σενάρια, για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στη διάλυση του γάμου του.

Οι φήμες οργίαζαν και έκαναν λόγω για απιστία του Βραζιλιάνου, με τα ακραία σενάρια να αναφέρουν ότι τον έπιασε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Τα δημοσιεύματα ήθελαν κάθε φορά να είναι και άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου.

Όμως, ένα νέο βρετανικό δημοσίευμα, τονίζει ότι η ακόρεστη επιθυμία του Αλβάρο για τα χρήματα ήταν ο πραγματικός λόγος διαζυγίου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian», η πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο του ζευγαριού δεν ήταν  οι απιστίες του Αλβάρο, αλλά οικονομικοί λόγοι..

Συγκεκριμένα, ο άπληστος Αλβάρο ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που η σύζυγός του αρνιόταν πεισματικά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δικαιούται 11.000.000 – δηλαδή ένα εκατομμύριο ανά έτος γάμου. Ωστόσο, εκείνος θα διεκδικήσει το επιβλητικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή σχεδόν τη μισή περιουσία της Αθηνάς.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.