Skip to main content

CELEBS

Παροξυσμός στο διαδίκτυο: Reunion για τις Destiny Child

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση στο Super Bowl πριν 3 χρόνια έσπασε τα ταμεία! 


Κατερίνα Σαρρή

Οι Destiny Child ποτέ δεν χώρισαν επίσημα. Η Beyoncé Knowles, η Kelly Rowland και η Michelle Williams τραβήξαν διαφορετικούς μουσικούς δρόμους, αλλά παρέμειναν φίλες και «αδερφές» όπως αποκαλούνται.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση το 2013 στο ημίχρονο του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Αμερικής, στο Super Bowl έσπασε τα ταμεία

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, οι fans του συγκροτήματος με τις μεγάλες επιτυχίες έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν πως η ώρα της επανένωσης είναι κοντά. Ένας καινούριος λογαριασμός που άνοιξε στο Instagram με την όνομα του συγκροτήματος και μόλις 3 αναρτήσεις από φωτογραφίες τους στο απόγειο της δόξας τους, θα είχε περάσει απαρατήρητος, αν δεν είχε γίνει retweet από τον επίσημο λογαριασμό του group στο Twitter.

Αυτό άμεσα πυροδότησε το ενδιαφέρον και ο λογαριασμός βρέθηκε από την μία στιγμή στην άλλη με περισσότερους από 20.000 followers, ενώ ο αριθμός τους ανεβαίνει συνεχώς. Τα σχόλια των χρηστών στις φωτογραφίες μαρτυρούν το μεγάλο τους ενδιαφέρον και το πόσο ελπίζουν να μην είναι ένας λογαριασμός-φάντασμα. Η δικαίωση τους ήρθε μέσω Twitter και τώρα περισσότερο από ποτέ ελπίζουν να ξαναδούν τις τρεις «αδερφές» με νέο υλικό ζωντανά στην σκηνή.

 

aaaadistiny3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου