Skip to main content

CELEBS

Ζέτα Δούκα: «Με απάτησε και δεν ζήτησε να τον συγχωρέσω»

Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ζέτα Δούκα φωτογραφήθηκε για το You και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για την απιστία που είχε βιώσει στο παρελθόν με πρώην σύντροφό της.

Πες μου λίγο για το “Faith” στο οποίο πρωταγωνιστείς στο “Μικρό Γκλόρια”…


Είναι ένα έργο συγχρονο, γραμμένο μόλις πριν από 15 χρόνια από μια Αμερικανίδα, την Κέιτ Ρόμπιν, η οποία λογικά θα πρέπει να έχει κάνει πολύ ψυχανάλυση στη ζωή της. Πρόκειται για ένα ζευγάρι σύγχρονων Νεοϋορκέζων, τη Λίζα και τον Κεν. Η πρώτη είναι ψυχοθεραπεύτρια και εκείνος κινηματογραφιστής. Πολύ αντίθετοι χαρακτήρες. Το θέμα του έργου είναι η σχέση τους αλλά και η σχέση τους με την απιστία, γιατί κάποια στιγμή φαίνεται ότι ο Κεν ομολογεί -στήνοντάς του μια παγίδα η Λίζα- ότι είχε παράλληλη σχέση με κάποια άλλη γυναίκα. Αυτή κλονίζεται κι αυτός για να την κρατήσει κοντά του -μιας και έχουν μια σχέση τεσσάρων χρόνων ζωντανή- την πείθει να κινηματογραφούν τους εαυτούς τους καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μετά να παίζουν την κασέτα το βράδυ. Η Λίζα μαθαίνει να τον εμπιστεύεται πια αφού έχει καταγράψει την καθημερινότητά του 100%. Είναι ένα έργο καθαρό, με καθημερινούς διαλόγους, πολύ χιούμορ αλλά και συγκίνηση. Διαρκεί μία ώρα και ένα τέταρτο χωρίς διάλειμμα, ένα έργο που το παίρνεις μαζί σου φεύγοντας. Εγώ θα πρότεινα στον καθένα να έρθει με τον σύντροφό του.

Εσύ το είδες με τον σύντροφό σου;

Εκείνος το είδε από κάτω. Με τον Μιχάλη έχουμε συζητήσει πολύ το έργο και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μελετήσαμε μαζί το κείμενο… Είναι ένα πολύ σύγχρονο έργο που δεν μπορείς να μην ταυτιστείς.

Τι θέση θα έπαιρνες εσύ ως Ζέτα σε μια τέτοια παραδοχή απιστίας;

Εξαρτάται κάτω από ποιες προϋποθέσεις γίνεται μια απιστία και, βέβαια, τον κύριο λόγο με τον οποίο ομολογείται, πόσο βαριά είναι –δεν συζητάω να είναι παράλληλη σχέση- και τι στάση θα κρατήσει μετά ο άνθρωπος που έχει απιστήσει και πώς το ζευγάρι μπορεί να βρει κάποιες ισορροπίες. Ο θύτης δεν είναι ο μόνος που φταίει και το θύμα δεν είναι άμοιρο ευθυνών σε μια τέτοια ιστορία.

Δεν είσαι, όμως, απόλυτη…

Προσπαθώ όσο μεγαλώνω να μην είμαι απόλυτη ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το κεφάλαιο “σχέση”. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει σχέση μετά τον κλονισμό που προκαλεί η απιστία. Βέβαια, να μην μας τύχει…

Σου έχει τύχει σε σχέση σου να μάθεις ότι σε απάτησαν;

Μου έχει τύχει στο παρελθόν, αλλά δεν χρειάστηκε να μπω στη διαδικασία να συγχωρήσω γιατί απλά δεν υφίστατο μετά σχέση. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος αυτός ο οποίος απίστησε δεν μου ζήτησε ποτέ να τον συγχωρέσω και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί.



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ