Skip to main content

CELEBS

Nicole Kidman: Ξέσπασε σε κλάματα στην κηδεία του πατέρα της...

Τι είπε κατά την διάρκεια της τελετής.



 

Συντετριμμένη βρέθηκε με την οικογένειά της στο Σίδνευ για την κηδεία του πατέρα της η Nicole Kidman. Η γνωστή ηθοποιός που δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έχασε τον μπαμπά της ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της κηδείας του.

Ο Dr Kidman έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από καρδιακή προσβολή που έπαθε σε ταξίδι του στην Σιγκαπούρη. Η κηδεία του έγινε στην εκκλησία St Francis Xavier στο North Shore και εκεί βρέθηκε η Nicole Kidman με τον σύζυγό της Keith Urban και τις δύο κόρες τους: την 6χρονη Sunday Rose και την 3 χρόνων Faith Margaret.

Ντυμένη φυσικά στα μαύρα, η Nicole φαινόταν πολύ κουρασμένη και προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της πίσω από τα μαύρα γυαλιά της, ενώ δεν άφηνε από κοντά της τις κορούλες της.

Κατά τη διάρκεια της τελετής  η Nicole με τον σύζυγό της, Keith Urban, έψαλλαν το “Amazing Grace” και η γνωστή ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πατέρα της λέγοντας: «Σε αγαπώ μπαμπά». 

nicole5.jpg

nicole6.jpg

nicole7.jpg

nicole8.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.