Skip to main content

CELEBS

Hollywood Film Awards με λαμπρά ονόματα και «άρωμα» εκλογών

Οι αμερικανικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των  “Hollywood Film Awards”.


Κατερίνα Σαρρή

 Οι αμερικανικές εκλογές κέντρισαν το ενδιαφέρον στην τελετή απονομής των βραβείων "Hollywood Film Awards", στο Χόλιγουντ, όπου λαμπεροί εκπρόσωποι της βιομηχανίας του κινηματογράφου εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και από το βήμα έκαναν πολιτικές παρεμβάσεις λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου.

Ο Robert De Niro προέτρεψε το κοινό που παρακολουθούσε την τελετή να ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον καθώς όπως επισήμανε η νυν πολιτική ατμόσφαιρα παραπέμπει σε μια ταινία των αδελφών Μαρξ όπου οι «παράφρονες κυβερνούν τον κόσμο» σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο Tom Hanks τιμήθηκε με το βραβείο Hollywood Actor Award για τη «Sully» όπου υποδύεται το πιλότο ο οποίος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στον ποταμό Χάντσον το 2009. Η Natalie Portman κέρδισε το βραβείο Hollywood Actress Award για τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι στην ταινία «Jackie».

Η Nicole Kidman κέρδισε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου για την δραματική ταινία «Lion» και ο Hugh Grant το βραβείο β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Florence: Φάλτσο Σοπράνο».

Επιπλέον ο Eddie Murphy τιμήθηκε με το βραβείο για το συνολική προσφορά του στην 7η Τέχνη, το Hollywood Career Achievement Award.

"Σε κάνει να νιώθεις μεγάλος διότι είναι ένα βραβείο για τα επιτεύγματά σου καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας σου και κοιτάζουν όλα όσα έχουμε κάνει" δήλωσε ο Eddie Murphy από το κόκκινο χαλί.

 

deniro3.jpg

deniro4.jpg

deniro5.jpg

deniro6.jpg

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;