Skip to main content

CELEBS

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Τσίπρας έταξε παρά πολλά σε όλους που δεν μπορούσε να κάνει»

Θα ψηφίσει το κόμμα που πιστεύει ότι θα κάνει το... μικρότερο κακό


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

H Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξη της τοποθετήθηκε για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας, μιλώντας για το κόμμα που ψήφισε στις περασμένες εκλογές καθώς και για τον Αλέξη Τσίπρα, που, όπως επισήμανε, έταξε τόσα πολλά.

«Ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, δεν έχω χάσει καμία εκτός από μία φορά. Ψηφίζω πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία και παρόλα αυτά δεν πηγαίνω και ψηφίζω με ενθουσιασμό. Έχω ψηφίσει μία τεράστια ποικιλία κομμάτων από τότε που ξεκίνησα να ψηφίζω από τα 18 μέχρι σήμερα... Σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει το κόμμα που ψηφίζω. Πάντα ψηφίζω ένα άλλο από αυτό που επιλέγει ο πολύς ο κόσμος να ψηφίσει. Δε θυμάμαι να ψήφισα κάτι και να χάρηκα που βγήκε», δήλωσε η ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο aixmi.gr.

Στην ερώτηση αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, η Σμαράγδα Καρύδη ήταν αιχμηρή λέγοντας: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα δώσει όλα αυτά που έλεγε. Ποτέ».

Αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Απλά θεωρώ ότι έταξε παρά πολλά σε όλους που φαινόταν από την αρχή ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Έτσι βγαίνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα λέγοντας πολλά ψέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται ότι είναι νέος. Τι θα πει αυτό; Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος. Όπως έκαναν οι άλλοι παλιά έκανε κι αυτός ο νέος τώρα. Δηλαδή, είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει . Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα».

Τέλος, για την επόμενη εκλογική διαδικασία, είναι βέβαιο ότι θα πάει αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσει: «Όχι ακόμα δεν το έχω σκεφτεί. Θα ψηφίσω αυτό που θα κάνει το μικρότερο κακό».


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.