Skip to main content

CELEBS

Μισέλ Ομπάμα και Μελάνια Τραμπ πίνουν το τσάι τους στο Λευκό Οίκο

Μια πρώην και μια νυν Πρώτη κυρία “κουτσομπολεύουν” τα του Λευκού Οίκου.


Κατερίνα Σαρρή

Ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και στη συνάντηση που είχε με τον νεοεκλεγμένο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη στο Οβάλ Γραφείο, μια άλλη συνάντηση λάμβανε χώρα μερικές... πόρτες πιο πέρα μεταξύ της Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα και της Μελάνια Τραμπ.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν - με καθυστέρηση - στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο από τη συνάντηση που είχαν οι δύο Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, η απερχόμενη με την επερχόμενη, Μισέλ και Μελάνια φαίνονται χαλαρές. 

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε για την περίσταση ένα μωβ φόρεμα με μια πορτοκαλί γραμμή ενώ αντίθετα η από τις 20 Ιανουαρίου - οπότε ο Τραμπ θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα - Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα τόταλ μπλακ λουκ.

Να επισημάνουμε ότι ο γιος της Μελάνια Τραμπ, Μπάρον, ο οποίος είναι δέκα ετών, θα είναι ο πρώτος γιος που θα μεγαλώσει στο Λευκό Οίκο από την εποχή του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ. Ωσόσο και η κόρη της Μισέλ Ομπάμα, Μάλια, ήταν επίσης δέκα, όταν ο Ομπάμα εξελέγη πρόεδρος το 2008, ενώ η Σάσα Ομπάμα ήταν επτά.

 

wwwmelania3.jpg

 

wwwmelania4.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.