Skip to main content

CELEBS

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν αγχώθηκα με τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν έχει σχέση με τη ζωή μου» 

Δεν μπορούσε να κάνει κάτι αυτός οπότε δεν αγχωνόταν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ηθοποιούς ο Σταύρος Σβήγκος σε συνέντευξή του στο mytv εξομολογήθηκε ότι δεν αγχώθηκε με τις τηλεοπτικές άδειες.

"Δεν αγχώθηκα καθόλου. Δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή μου. Μπορεί να είναι ένας μέρος της δουλειάς μου, γιατί έχουμε και το θέατρο, αλλά δεν αγχώθηκα. Από τη μία, σαν να το ήξερα εξαρχής ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι, γιατί ουσιαστικά ήταν ένα μεγάλο φαινόμενο που ασχολήθηκε όλη π Ελλάδα και ταυτόχρονα ψηφίζονταν άλλα πράγματα, μετά οποία δεν ασχολήθηκε κανείς. Είναι ένα γνωστό κομμάτι της πολιτικής παγκοσμίως που συμβαίνει γενικότερα. Δηλαδή, σου πετάνε ένα θέμα το οποίο να απασχολεί, ώστε από πίσω να υπάρχουν άλλα τόσα. Δεν αγχώθηκα και είναι κάτι που εγώ, ως πολίτης, δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έτσι κι αλλιώς. Οπότε δεν ήταν δικό μου θέμα για να με απασχολήσει και να το φέρω στη ζωή μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς