Skip to main content

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Νιώθω ότι το The 2night show είναι μια εκπομπή που μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια»

Τόνισε ότι βαδίζει στα πρότυπα παραγωγών της Αμερικής


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Πεπεισμένος ότι το The 2night show μπορεί να κρατήσει αρκετά χρόνια εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στην «Espresso» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αν θεωρείται επιτυχημένη παραγωγή είναι γιατί όσοι φιλοξενούνται στο στούντιο δεν έρχονται για ακόμη μια συνέντευξη, αλλά για να κάνουν μια κατάθεση ψυχής και βγαίνουν κερδισμένοι. Μετά από 25 χρόνια τηλεόρασης πιστεύω ότι αν πεις αλήθειες, αν σπάσεις αβγά δημόσια, ο κόσμος το εκτιμά και δεν έχεις και κανένα κόστος. Αν έρθει κάποιος στο πλατό και υποκρίνεται, τη στιγμή που τον ρωτάω για σημαντικά πράγματα για τη ζωή του και τα πιστεύω του, δεν θα χάσει ο τηλεθεατής. Πιστεύω ότι πρώτα από όλα ο ίδιος θα έχει θέμα με τη συνείδηση του, γιατί θα έχει πει ψέματα» τονίζει ο δημοφιλής παρουσιαστής και συμπληρώνει:

«Νιώθω ότι το "The 2night show" είναι μια εκπομπή που μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια στη μικρή οθόνη, να εμπλουτίζεται και να ανανεώνεται συνεχώς με καινούργιες ενότητες, όπως γίνεται με ανάλογου ύφους παραγωγές στην Αμερική».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.