Skip to main content

CELEBS

Πανικός στο παλάτι με νέο καυτό βίντεο της συντρόφου του Πρίγκιπα Χάρι

“Κοκκινίζει από ντροπή” το παλάτι για τα καυτά γυμνά της συντρόφου του Χάρι! 


Κατερίνα Σαρρή

Την ώρα που δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου κάνουν λόγο για επισημοποίηση της σχέσης του πρίγκιπα Χάρι με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ένα καυτό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δημιουργεί "ερωτήματα" αναφορικά με το πώς θα δεχτεί η βασίλισσα Ελισσάβετ τη σέξι… νύφη.

Όταν η Μέγκαν λάμβανε μέρος στην τηλεοπτική σειρά "Suits" δεν φανταζόταν φυσικά ότι κάποια στιγμή θα ερωτευόταν τον Πρίγκιπα Χάρι. Πόσο μάλλον όταν γύριζε την επίμαχη σκηνή. Στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο προέρχεται από ένα επεισόδιο της τρίτης σεζόν της συγκεκριμένης σειράς, η γοητευτική ηθοποιός βρίσκεται ολόγυμνη στο κρεβάτι με τον συμπρωταγωνιστή της και αρραβωνιαστικό της για τις απαιτήσεις του ρόλου, ο οποίος τη χαϊδεύει με τα δάχτυλα κάτω από τα σεντόνια.

Πάντως, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλμένουν αρκετές μέρες μαζί στο παλάτι του Kensington, τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο, ένα ακόμα γεγονός που υποδηλώνει πόσο σοβαρή είναι η σχέση του ζευγαριού. Το ίδιο το Παλάτι πάντως δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο!

 

 

<iframe src='http://players.brightcove.net/4221396001/60716998-ff67-4298-8bd7-2162e15a858d_default/index.html?videoId=5207414613001' allowfullscreen frameborder=0></iframe>

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.