Skip to main content

CELEBS

«Χτυποκάρδια στο Beverly Hills»: Οι πρωταγωνιστές συναντώνται 26 χρόνια μετά

ΣΕ ένα επικό tv-reunion ήταν όλοι εκεί ενώ συγκίνησαν τα τρυφερά λόγια της «Κέλι» στην «Μπρέντα».


Κατερίνα Σαρρή

Ήταν όλοι τους εκεί… και ο Ντίλαν και η Κέλι, ο Brandon και η Adrea, η Donna και ο μπαμπάς της οικογένειας Walsh και ο νεότερος (στη σειρά) Noa, αλλά και η Emily(το αμόρε του Brandon). 

Η θρυλική  παρέα συναντήθηκε ξανά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς και φωτογραφήθηκαν.

Αισθητή ήταν η απουσία της "Brenda", Shannon Doherty, λόγω της καθημερινής μάχης που δίνει με τον καρκίνο.

Παρόλα αυτά οι συμπρωταγωνιστές της δεν την ξέχασαν, ενώ η "Κέλι', Jenny Garth δημοσίευσε και ένα τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας:

"Στην αδελφή ψυχή, στην πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Τότε και τώρα. Κάποτε με ΄απειλούσε' το ανήσυχο σου πνεύμα, τώρα αισθάνομαι δέος μπροστά του. Με δίδαξες να λέω αυτά που σκέφτομαι και να μην φοβάμαι τη δύναμη μου. Είμαι ευγνώμων που η νεαρή Jenny είχε την ευκαιρία να είναι φίλη σου. Ακόμη περισσότερη η “μεγαλύτερη” Jenny. Τα καλύτερα έρχονται σε αυτό το τρελό ταξίδι. Σ΄ αγαπώ”".

Η Shannon Doherty απάντησε στην φίλη της λέγοντας: "Είμαι τόσο περήφανη για τη φιλία μας, τον αμοιβαίο σεβασμό και το θαυμασμό που έχουμε η μια για την άλλη".

aaaaaabeverly3.jpg

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου