Skip to main content

CELEBS

Ζέτα Δούκα: «Αν με ρωτούσες αν ήθελα να γίνω μητέρα θα έλεγα όχι!»

Στάζει μέλι για την κορούλα της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το θαύμα της μητρότητας μίλησε η Ζέτα Δούκα, τονίζοντας ότι ο ρόλος της μανούλας είναι ο σημαντικότερος και ο πιο σπουδαίος της ζωής της.

-Μίλησε μας για την κορούλα σου, τη Θάλεια, που έγινε 7 μηνών.

«Είναι ένα μικρό θαύμα αυτό που έχει συμβεί. Όπως πιστεύω ότι μικρά θαύματα γίνονται συνέχεια με τους ερχομούς των μωρών στον κόσμο. Ο,τι και να σου πω είναι λίγο, γιατί στό τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί, αυτά που διάβαζα κάποτε για κάποια που μιλάει συνέχεια για το παιδί της... Είναι φανταστικά! Μια καινούργια κατάσταση, πολύχρωμη, όμορφη, πολύ ενδιαφέρουσα. Εχω καταλάβει πια στο έπακρο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σε όλους τους ρόλους της. Νομίζω ότι ολοκληρώνεται μια γυναίκα με τον ερχομό ενός μωρού, με το να γίνει μητέρα» τόνισε στο Secret.

-Φανταζόσουν ότι θα γινόσουν μανούλα;

«Αν με ρωτούσες πριν από δύο χρόνια αν ήθελα να γίνω μητέρα θα σου έλεγα «όχι» και «πάρα πολύ δύσκολα». Αυτό έγινε σε μια ανύποπτη στιγμή, που είπα να εγκαταλείψω το θέμα της μητρότητας ή να το ξαναβάλω στο τραπέζι του κεφαλιού μου. Και όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω, είπα «ΟΚ», να το δω λίγο πιο ζεστά και να το προτείνω στον Μιχάλη, να το βάλουμε μπρος και έτσι έγινε πάρα πολύ γρήγορα.»


Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.