Skip to main content

CELEBS

O Dwayne Johnson είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο!

 

Η τεστοστερόνη ξεχειλίζει πάνω του και μάλλον ήταν αυτό που τον έκανε να ψηφιστεί και να ανακηρυχθεί ο πιο σέξι άνδρας.


Κατερίνα Σαρρή

 

Σε ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του Χόλιγουντ έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ο Dwayne Johnson, ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή της φετινής λίστας του Forbes με τους υψηλότερα αμειβόμενους ηθοποιούς.

Πλέον, όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι “ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή”. Τουλάχιστον έτσι έκρινε το περιοδικό People, που του απένειμε τη σχετική διάκριση

Αν και η δική του νίκη είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχουμε δει από τις επιλογές των προηγούμενων χρόνων ( David Beckam , Chris Hemsworth, Adam Levine , Bradley Cooper).

Ο ίδιος πάντως, το πήρε πολύ χαλαρά όλο αυτό και μάλιστα πόσταρε στα προσωπικά του προφίλ σε instagram και twitter μία φωτογραφία με χιουμοριστικό σχόλιο, προσθέτοντας φυσικά ένα μικρό ευχαριστήριο μήνυμα για την τιμή που του έκανε το περιοδικό και την αγάπη του κόσμου.

 

“Αυτό είναι τέλειο”, φαίνεται να είπε ο ηθοποιός όταν το πληροφορήθηκε.  Ο καθένας έχει ένα πρόσωπο. Πρέπει να το φροντίζεις. Οπότε κάνω απολέπιση απάντησε ξαφνιάζοντάς του πάντες!

 

aaaaaaaaaadwayn4.jpg

aaaaaaaaaadwayn3.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.