Skip to main content

CELEBS

Τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα στο ATHENS METRO MALL

To πρώτο Christmas Live Stage με τον Ηλία Βρεττό παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου (20:00), το ATHENS METRO MALL γιορτάζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα εντυπωσιακό Christmas Live Stage με τον Ηλία Βρεττό και παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό το ATHENS METRO MALL σας περιμένει με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για να γιορτάσετε την έλευση των γιορτών με τον πιο χαρούμενο τρόπο, με τέσσερις εντυπωσιακές live συναυλίες, δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.​

Christmas Live Stage

Έως τις 16 Δεκεμβρίου ζήστε τη χαρά των γιορτών αφού η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διάθεση για shopping & διασκέδαση στη Χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage, του ATHENS Metro Mall, με μοναδικές live συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών!

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 20:00, ανεβαίνουν στη σκηνή και… ανεβάζουν τη διάθεση ο Κώστας Μαρτάκης και οι Kings για ένα Christmas Live Stage γεμάτο ένταση, χορό και μουσική.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η σκηνή του Christmas Live Stage υποδέχεται τον Γιώργο Παπαδόπουλο και σας περιμένει να τραγουδήσετε μαζί, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη.

Τα Christmas Live Stages του ATHENS METRO MALL κορυφώνονται την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου με τον Stan που θα «λάμψει» στη σκηνή και θα παρουσιάσει ένα μουσικό show που θα «απογειώσει» τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα Christmas Live Stage στο ATHENS METRO MALL ξεκινούν στις 20:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας περιμένει από τις 6 το απόγευμα όπου ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμόςί 92,3 Λάμψη fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, σε άμεση επαφή με το κοινό.
 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.