Skip to main content

CELEBS

Forbes: Oι Kardasians είναι οι πλουσιότεροι τηλεστάρ με 122,5 εκατ. δολάρια το χρόνο!

Αυτή είναι η πιο πλούσια ριάλιτι οικογένεια του πλανήτη με αμύθητη περιουσία.


Κατερίνα Σαρρή

Αν και δεν θα προκαλέσει εντύπωση αυτή η πρωτιά αφού η οικογένεια Kardashian  έχει βρεθεί στην κορυφή σε πολλές λίστες του Forbes.

Αυτή τη φορά η οικογένεια Kardashian βρίσκεται στην  κορυφή της λίστας με τους ριάλιτι stars που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα.

Πρώτη στην κορυφή βρίσκεται η Kim Kardashian με 51 εκατομμύρια δολάρια για το 2016. Τα μισά από τα κέρδη της προέρχονται από το mobile game που έχει.

Η ετεροθαλής αδελφή της Kylie Jenner κατέχει την δεύτερη θέση με 18 εκατομμύρια δολάρια για το 2016, χάρη στην σειρά καλλυντικών Kylie Cosmetics line, τις αναρτήσεις στα social media και τις συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας.

Η Kendall Jenner έρχεται τρίτη, με 17 εκατομμύρια δολάρια κέρδη για το 2016, τα οποία οφείλονται στην επιτυχημένη καριέρα της ως μοντέλο και στο συμβόλαιό της με την εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder.

Η Khloé Kardashian κατέχει σταθερά την πέμπτη θέση, με νέα σειρά denim ρούχων και ένα βιβλίο που της απέφεραν κέρδη 15 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2016

Η μητέρα τους Kris Jenner παίρνει την έκτη θέση με κέρδη 11,5 εκατομμύρια δολάρια. Η Kourtney Kardashian έχει την τελευταία θέση, με 10 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά η οικογένεια Kardashian- Jenner έβγαλε το 2016 το απίστευτο ποσό των 122,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη λίστα των τηλεστάρ βρίσκεται και μία που δεν ανήκει στους Kardashians. Ο λόγος για την Bethenny Frankel, από την σειρά «Real Housewife of New York», με κέρδη 8,5 εκατομμύρια δολάρια για το 2016.

 

aaaaaaaaakardi3.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός