Skip to main content

CELEBS

"Λύγισε" η Sharon Stone: Συγκλονιστική επιστολή για τον βιασμό

“Δεν με ξέρεις, αλλά ήσουν μέσα μου”, λέει η ηθοποιός και σπαράζει!


Κατερίνα Σαρρή

Είναι γνωστή για την ευαισθησία της στα κοινωνικά ζητήματα, έχει μάλιστα τιμηθεί και με το Peace Summit Award για την ανθρωπιστική της δράση σε θέματα Aids/HIV. Έτσι, καθόλου τυχαία, η Sharon Stone βρέθηκε πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο Santa Clara με αφορμή εκδήλωση με θέμα “Οι Βιασμοί στα Πανεπιστήμια”.

Η ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα για να διαβάσει μια ιδιαίτερη επιστολή: προερχόταν από μια κοπέλα, αγνώστων στοιχείων, η οποία έπεσε θύμα βιασμού.

Διαβάζοντας την επιστολή, στην οποία η κοπέλα απευθυνόταν στον βιαστή της και περιέγραφε τον εφιάλτη που έζησε, η διάσημη ηθοποιός "λύγισε". Ξέσπασε σε κλάματα, τονίζοντας πως είναι αδύνατον να διαβάσει κάποιος το γράμμα χωρίς να νιώσει πως του ραγίζει η καρδιά.

Διαβάστε κάποιο απόσπασμα:

"Δεν με ξέρεις, αλλά ήσουν μέσα μου, και γι 'αυτό είμαστε εδώ σήμερα.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2015, ήταν ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι. Ο μπαμπάς μου ετοίμαζε δείπνο και κάθισα στο τραπέζι με την μικρότερη αδελφή μου, η οποία μας επισκεπτόταν για το Σαββατοκύριακο. Δούλευα με πλήρη απασχόληση και πλησίαζε η ώρα να πέσω για ύπνο. Έίχα προγραμματίσει να μείνω στο σπίτι, να δω τηλεόραση και να διαβάσω, ενώ η αδελφή μου θα πήγαινε σε πάρτι με τους φίλους της. Τότε, αποφάσισα να πάω μαζί της. Εκεί ήπια αρκετά χωρίς να υπολογίσω ότι δεν είχα πια αντοχές στο ποτό, είχε περάσει καιρός από τότε που είχα τελειώσει το κολέγιο.

Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να βρίσκομαι πάνω σε ένα φορείο σε ένα διάδρομο. Είχα αποξηραμένο αίμα και επιδέσμους στα χέρια και τους αγκώνες μου. Σκέφτηκα ότι ίσως είχα πέσει και είχα χτυπήσει σε ένα γραφείο της πανεπιστημιούπολης. Ήμουν πολύ ήρεμη και αναρωτιώμουν πού ήταν η αδελφή μου. Ένας καθηγητής μου εξήγησε είχα δεχτεί επίθεση. Εξακολουθούσα να παραμένω ψύχραιμη, αφού πίστευα ότι ο καθηγητής μιλούσε με τον λάθος άνθρωπο. Δεν ήξερα κανέναν σε αυτό το πάρτι…

Όταν τελικά μου επέτρεψαν να πάω στην τουαλέτα κατέβασα το παντελόνι του νοσοκομείου που μου είχαν δώσει, και προσπάθησα να κατεβάσω το εσώρουχό μου αλλά δεν ένιωσα τίποτα. Θυμάμαι ακόμα την αίσθηση των χεριών μου, αγγίζοντας το δέρμα μου και να μην αισθάνομαι τίποτα.

Ήθελα να βγάλω το κορμί μου σαν να ήταν ζακέτα και να το άφηνα εκεί στο νοσοκομείο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Εκείνο το πρωί, το μόνο που μου είπαν ήταν ότι είχα βρεθεί πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών, πιθανότατα βιασμένη από έναν άγνωστο”, αναφέρεται μέσα στην επιστολή που συγκλόνισε την ηθοποιό.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!