Skip to main content

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει τον λόγο που είπε "όχι" στο Rising Star και δέχτηκε να είναι coach στο Voice!

Οι ημερομηνίες που δεν ταίριαζαν και οι τηλεοπτικές άδειες


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Toυς λόγους που την ώθησαν να πει όχι στο Rising Star και να δεχτεί την πρόταση του The Voice αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος η Έλενα Παπαρίζου.

Από τις αρχές του καλοκαιριού φημολογείται πως έγινες «μήλον της Έριδος» μεταξύ των δύο talent shows, «Rising Star» και «The Voice». Είναι αλήθεια αυτό;

«Ισχύει πως είχα προτάσεις και από τα δύο όπως λες. Επειδή όμως είχα κλείσει αρκετό καιρό νωρίτερα, για την ακρίβεια δυόμισι χρόνια πριν, τη δουλειά στη Σουηδία, αρχικά δεν ταίριαζαν καλά οι ημερομηνίες. Ωστόσο, προέκυψε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, υπήρξαν καθυστερήσεις στις ημερομηνίες έναρξης των ελληνικών προγραμμάτων και τελικά οι ημερομηνίες βόλεψαν. Νομίζω ότι ήταν μια κατάλληλη στιγμή για μένα το «The Voice». Δεν είσαι κριτική επιτροπή, είσαι coach. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, αλλά για να βοηθήσω και να κατευθύνω τα παιδιά. Είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι πολύ συναισθηματικά. Και με τους συνεργάτες μου και με τις φιλίες μου. Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Δένομαι με τους ανθρώπους, όχι με πράγματα. Είμαι πιστός φίλος.»

 Ο λόγος λοιπόν που επέλεξες το The Voice από το Rising Star ήταν το coaching;

«Όχι δεν ήταν αυτό. Βόλεψαν καλύτερα οι ημερομηνίες. Τα live στο Rising Star στο οποίο εύχομαι καλή επιτυχία παρά το ότι είναι σε αντίπαλο κανάλι – ξεκινούσαν νωρίτερα. Το θέμα είναι να περνά καλά ο κόσμος μέσω των προγραμμάτων που παρακολουθεί στην τηλεόραση.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός