Skip to main content

CELEBS

Οργισμένη επιστολή του Τζον Λένον στους Πολ και Λίντα ΜακΚάρτνεϊ πουλήθηκε για 30.000 δολλάρια

Μια ασυνάρτητη επιστολή γεμάτη βωμολοχίες πωλήθηκε 30.000 ευρώ!


Κατερίνα Σαρρή

Μία οργισμένη επιστολή του Τζον Λένον στον Πολ και στη Λίντα ΜακΚάρτνεϊ, λίγο μετά τη διάλυση των Beatles, πουλήθηκε σε δημοπρασία.

Το δισέλιδο δακτυλογραφημένο γράμμα με χειρόγραφες σημειώσεις του Λένον πουλήθηκε από τον οίκο δημοπρασιών RR Auction που εδρεύει στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, το γράμμα πιστεύεται ότι γράφτηκε το 1971 ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε ο Τζον Λένον από τη Λίντα ΜακΚάρτνεϊ για την απόφασή του να μην ανακοινώσει δημόσια την αποχώρησή του από τη μπάντα το 1970.

Στη γεμάτη βωμολοχίες και σε κάποια σημεία ασυνάρτητη επιστολή, μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Πιστεύεις πραγματικά ότι το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής τέχνης εμφανίστηκε λόγω των Beatles; Δεν νομίζω ότι είσαι τόσο τρελός Πολ – το πιστεύεις αυτό; Όταν θα σταματήσεις να το πιστεύεις ίσως ξυπνήσεις!»

"Η επιστολή καταγράφει την έντονη αντιπαλότητα μεταξύ Λένον και ΜακΚάρτνεϋ κατά τους μήνες και τον χρόνο μετά τη διάλυση των Beatles" εξήγησε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του οίκου δημοπρασιών, Ρόμπερτ Λίβινγκστον.

Ο Τζον Λένον καταφέρεται εναντίον του Πολ ΜακΚάρτνεϊ και της πρώτης συζύγου του, Λίντα, καθιστώντας σαφές ότι δεν θέλει να αφήσει τα περασμένα να είναι περασμένα και τους ασκεί σκληρή κριτική για την έπαρση τους και την άρνησή τους να είναι ευγενικοί στη σύζυγό του, Γιόκο Όνο.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.