Skip to main content

CELEBS

To συγκλονιστικό μήνυμα της Amber Heard για την κακοποίηση των γυναικών

Με δάκρυα στα μάτια μιλά για το πώς διαχειρίστηκε την κακοποίηση από τον Johnny Depp.


Κατερίνα Σαρρή

Τη δική της κατάθεση, αλλά και το πώς ξέφυγε από αυτή την… αρρωστημένη κατάσταση εξήγησε η Amber Heard σε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών που είδε το φως της δημοσιότητας, με αφορμή για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Στο παρακάτω βίντεο η Χολιγουντιανή ηθοποιός - που τον περασμένο Μάιο ζήτησε περιοριστικά μέτρα από τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, ισχυριζόμενη ότι της είχε επιτεθεί με ένα μπουκάλι κρασί και την χτύπησε στο πρόσωπο με ένα κινητό – εξιστορεί την εμπειρία της.

Υπάρχει αρκετή ντροπή συνδεδεμένη με την ταμπέλα του “θύματος”», δηλώνει η Amber στο βίντεο που έγινε για λογαριασμό του «The Conversation with Amanda de Cadenet» σε συνεργασία με το Girl Gaze Project. 

Εάν δεν είχα γύρω μου μερικούς ανθρώπους που πραγματικά εμπιστευόμουν, μερικές γυναίκες, στήριξη, μερικούς φίλους, εάν δεν τους είχα τριγύρω μου, πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή μου” πρόσθεσε.

Μπορεί να μην αναφέρει το όνομα του Depp, γιατί αν το έκανε θα παραβίαζε τους όρους της συμφωνίας που οδήγησε στο διαζύγιό τους, αλλά όσοι το είδαν, λένε ότι τον φωτογραφίζει! 

Ως μία γυναίκα που το υπέφερε αυτό δημοσίως έχω μια μοναδική ευκαιρία να υπενθυμίσω σε άλλες γυναίκες ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Δεν χρειάζεται να είστε μόνες σας. Δεν είστε μόνες σας και μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό”, τόνισε.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός