Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Oι γυμνές φωτογραφίες της δεν άρεσαν και τόσο...

Κακεντρεχή σχόλια και σκληρό χιούμορ στο Twitter.



 

Mόλις λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence και των υπόλοιπων διάσημων ηθοποιών και μοντέλων που είδαν το διαδίκτυο να γεμίζει από τη μια στιγμή στην άλλη με τις γυμνές τους πόζες, νέες φωτογραφίες από τα κινητά τηλέφωνα celebrities διέρρευσαν στο ίντερνετ. Αυτή τη φορά «καυτή» πρωταγωνίστρια είναι η Kim Kardashian.

Κι όμως αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν οι αντιδράσεις διάφορων χρηστών του Τwitter που στο άκουσμα της φράσης «γυμνές φωτογραφίες της Kim Kardashian» μάλλον δεν έμειναν και τόσο εντυπωσιασμένοι.

Να μερικά από αυτά:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τις γυμνές φωτογραφίες της Kim καθώς βέβαια είναι και ο μοναδικός τρόπος να τη δούμε γυμνή».

 

«Κim Kardashian είμαι ευτυχισμένος για σένα αλλά πρέπει να σου πω ότι οι φωτογραφίες της Lawrence ήταν μεγαλύτερο γεγονός».

 

«Μα πως σοκαρίστηκαν κάποιοι με τις γυμνές φωτογραφίες της Kim; Το μεγαλύτερο σοκ θα έρθει όταν τη δούμε τελικά ντυμένη».

 

«Διέρρευσαν νέες γυμνές φωτογραφίες της Kim Kardashian. Για όσους δεν θυμούνται για ποιοι λόγο έγινε έτσι κι αλλιώς διάσημη».

 

«Αν ακούσω το όνομα της Kim Kardashian άλλη μια φορά,θα πυροβολήσω».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός