Skip to main content

CELEBS

Νεφέλη Κουρή: «Ό,τι έχω κάνει το πέτυχα μετά από ακροάσεις»

Τόνισε ότι στον χώρο της χρειάζεται δύναμη για να τα καταφέρει κάποιος


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

H ταλαντούχα ηθοποιός,  Νεφέλη Κουρή παραχώρησε στο Beaute, μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συνεργασίες της.

«Δεν νομίζω πως μέχρι σήμερα έχω κυνηγήσει τα πράγματα όσο θα έπρεπε. Μπορεί κάποια στιγμή να μειωθεί η αυτοπεποίθησή μου. Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος μας, θέλει πολλή δύναμη και υπομονή για να τα καταφέρεις. Είναι πολύ κλειστά τα πράγματα, υπάρχει κύκλωμα, υπάρχουν γνωριμίες και θα πρέπει να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο. Πέρα από το ταλέντο ή το χάρισμα, είναι και θέμα τύχης. Πολλές φορές μέχρι σήμερα μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όμως θέλει και πολύ κυνηγητό και πολλή δουλειά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η τύχη που είχα μέχρι τώρα συνίσταται στο ότι έχω αυτό που χρειάζεται ένας σκηνοθέτης για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη του. Όταν, για παράδειγμα, ο Στάθης Λιβαθινός έψαχνε την Αρετούσα, εγώ είχα τον συνδυασμό που ζητούσε. Το ίδιο και τώρα για τον ρόλο στο «Η λέξη που δεν λες».

Καταλήγοντας τόνισε: Ό,τι έχω κάνει το πέτυχα μετά από ακροάσεις. Δεν με πήραν ποτέ να μου πουν; «Εσένα θέλουμε!» Η διαδικασία της οντισιόν προϋποθέτει πολλή δουλειά, ψυχραιμία, υπομονή, να περιμένεις μαζί με άλλα κορίτσια που ενδεχομένως να κριθούν καλύτερες και να πάρουν εκείνες τη δουλειά. Πάνω απ' όλα απαιτεί να είσαι αληθινός εκείνη τη στιγμή, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, ξεπερνώντας την αγωνία σου για το αν τελικά θα σε πάρουν. Αυτό προσπαθώ κάθε φορά. Και φυσικά υπήρξαν φορές που δεν με επέλεξαν»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται