Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga:«Πάσχω από πνευματική ασθένεια»

H εξομολόγηση της εκκεντρικής τραγουδίστριας τους άφησε όλους άφωνους!


Κατερίνα Σαρρή

Η Lady Gaga βρέθηκε σε καταφύγιο για άστεγους ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, λεσβίες και διεμφυλικά άτομα στο Harlem συμμετέχοντας στην καμπάνια: “#ShareKindness” και εξομολογήθηκε πώς θέλει να μοιράσει καλοσύνη σε όλο τον κόσμο.

Η καλοσύνη, για μένα, είναι μια πράξη αγάπης ή μια πράξη που δείχνει την αγάπη σου σε κάποιον άλλο. Πιστεύω ότι η καλοσύνη θεραπεύει την βία και την έχθρα σε όλο τον κόσμο. Θέλω να μοιράσω την καλοσύνη με πολλαπλούς τρόπους. Μου αρέσει να δίνω στους ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα ή έχουν λιγότερα από μένα”. 

Το 2014 η Lady Gaga αποκάλυψε ότι βιάστηκε στα 19 της χρόνια και αποκάλυψε ότι το δικό της τραύμα την βοήθησε να κατανοήσει το τραύμα των άλλων. 

"Έχω πνευματική ασθένεια» δηλώνει και παλεύω για αυτή κάθε μέρα. Σήμερα είπα στα παιδιά ότι πάσχω από πνευματική ασθένεια. Δεν το έχω ξαναπεί. Η καλοσύνη που δέχτηκα από γιατρούς, την οικογένεια και τους φίλους μου, μου έσωσε τη ζωή".

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου