Skip to main content

CELEBS

Ο Αμερικανός ηθοποιός Matt Dillon με γυαλιά Persol Calligrapher Edition

 

Τα Persol Calligrapher Edition από acetate με μια μεταλλική γέφυρα και βραχίονες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που αγαπούν τη σύγχρονη κομψότητα.


Κατερίνα Σαρρή

 

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης & ηθοποιός Matt Dillon έκανε το ντεμπούτο του ταινία Over the Edge (1979) και καθιέρωσε τον εαυτό του ως είδωλο εφήβων με πρωταγωνιστή σε ταινίες όπως My Bodyguard & The Outsiders.

Στη δεκαετία του 2000, έκανε το ντεμπούτο στη σκηνοθεσία με το City of Ghosts και πρωταγωνίστησε στις ταινίες Crash, Factotum, You and Me and Dupree. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, κέρδισε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων υποψηφιότητες Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο Crash και ένα βραβείο Grammy για την υποψηφιότητά του στο Best Spoken Word Album για το Jack Kerouac's On the Road.

Από το 2015 έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική εκπομπή FOX Wayward Pines, για την οποία ήταν υποψήφιος για το Saturn Award.

mat3.jpg

PO3165S

Αυτά τα κομψά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου της σειράς Calligrapher Edition από acetate με μια μεταλλική γέφυρα και βραχίονες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που αγαπούν τη σύγχρονη κομψότητα, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν σε λεπτομέρειες. Η έμπνευση προέρχεται από την αρχαία τέχνη της καλλιγραφίας και αντικατοπτρίζεται στις τομές, οι οποίες εμφανίζονται ως δημιούργημα καλλιγραφίας.

Η αίσθηση της μοναδικότητας υπογραμμίζεται περαιτέρω από το εξελιγμένο συνδυασμό acetates που έχουν χρησιμοποιηθεί από τα αρχεία Persol, μεταλλικές αποχρώσεις και ultra-thin κρυστάλλινους φακούς

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός