Skip to main content

CELEBS

Κώστας Αποστολάκης: «Με αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα»

Πιστεύει ότι η τηλεόραση είναι σε μεταβατικό στάδιο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο govastileto.gr και στη δημοσιογράφο, Αγγελική Στόγια ο Κώστας Αποστολάκης, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας του 2016 αλλά και τα χρήματα που του οφείλονται από δουλειές.

Δεδομένου της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, εσύ δυσκολεύεσαι να τα βγάλεις πέρα ή είσαι από τους ανθρώπους που έχουν κάνει την «κάβα» τους και δεν έχεις τέτοιες ανησυχίες;

Πως δεν έχω ανησυχίες. Εγώ έχω μία κόρη καταρχάς και σκέφτομαι το μέλλον της πιο πολύ από το δικό μου. Εγώ μπορώ να περάσω και με 10 ευρώ την εβδομάδα και με 500. Απλά είναι πολλές οι υποχρεώσεις μου: στηρίζω τους γονείς μου, την αδελφή μου, το σπίτι μου και φυσικά το παιδί μου.

Σε πολλούς συναδέλφους σου χρωστάνε χρήματα από δουλειές και μάλιστα κάποιοι έχουν κινηθεί και νομικά. Εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία;

Ναι ανήκω κι εγώ. Μου χρωστάνε κι εμένα λεφτά. Σε κάποιους δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί κλείσανε. Αυτό σημαίνει ναι , ότι τα έχασα. Και σε άλλους δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί δουλεύω ακόμα μαζί τους. Δεν είναι όμως, μόνο στους ηθοποιούς αυτή η κατάσταση αλλά και σε άλλες δουλειές. Δουλεύουν και δεν ξέρουν αν τελικά θα πληρωθούνε.

Σε αγχώνει αυτή η κατάσταση;

Φυσικά και με αγχώνει! Γιατί δεν είμαι άνθρωπος που έχω αφήσει στην άκρη χρήματα γι’αυτό και προσπαθώ να παράγω συνέχεια. Να σου πω κάτι, εγώ δεν πέτυχα τις «χρυσές» εποχές που οι ηθοποιοί πληρώνονταν 4 και 5 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Εγώ έγινα γνωστός όταν ξεκίνησε η κρίση. Δεν ήμουν το 1998, το 2002 που έπαιρναν τα «καλά» χρήματα. Τότε δούλευα θέατρο και ήμουνα μάλιστα και χαμηλόμισθος.

Ποια είναι η γνώμη σου για την τηλεόραση σήμερα; Παρακολουθείς τηλεόραση;

Ναι, ναι παρακολουθώ τηλεόραση. Όταν θα βρίσκομαι στο σπίτι θα δω σίγουρα τηλεόραση και θα δω τα πάντα γιατί θέλω να έχω άποψη και λόγω της δουλειάς μου αν ερωτηθώ. Κοίτα η τηλεόραση είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, είμαστε στην Ελλάδα όπου δεν ισχύει τίποτα! Ήταν να κλείσουν τα κανάλια και να υπάρχουν μόνο τέσσερα και τώρα πάνε να δημιουργηθούν κι άλλα. Αυτό πιστεύω θα ξεκαθαρίσει από την Άνοιξη και μετά.




Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο