Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Θεοφάνους: «Μη φοβάται ούτε ο Σάκης, ούτε ο Λιάγκας, δεν θα τους πάρω τη δουλειά»

Σύγκρινε το «Junior Music Stars» με το Music School


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην «Φτιάξε καφέ να στα πω» και αναφέρθηκε στο «Junior Music Stars», που παρουσιάζει αλλά και στα νούμερα που κάνει η εκπομπή σε σύγκριση με το «Music School» που παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Στο Junior Music Stars δεν είμαι παρουσιαστής, είμαι οικοδεσπότης, μαέστρος στην ορχήστρα. Μη φοβάται ο Σάκης, ούτε ο Λιάγκας, δεν θα τους πάρω τη δουλειά» είπε αρχικά ο συνθέτης, προσθέτοντας:

«Κάνουμε γυρίσματα καθημερινά για το Junior Music Stars, δεν κάνουμε τίποτα ζωντανό γιατί δεν θέλω να συμβεί κάτι και να εκτεθούν τα παιδιά, θέλω να είναι προστατευμένα».

Όσο για το τι απάντησε σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το εν λόγω talent show σε σύγκριση με το Music School που παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα των πραγμάτων, ίσα ίσα, πολλές φορές μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Εμένα δε με αγχώνει καθόλου αυτό το πράγμα και κανέναν από το κανάλι. Κανείς δεν ασχολείται με τα νούμερα. Ασχολείται με αυτό που συμβαίνει. Θεωρώ ότι δεν κάνουμε τηλεόραση από το Junior Music Stars, θεωρώ ότι αυτή η μουσική γιορτή η οποία συμβαίνει, θα χτίζεται και θα χτίζεται για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν είναι θέμα μιας σεζόν ή διαφημιστικής πίτας ή τίποτα τέτοιο. Αυτά ο ΣΚΑΪ τουλάχιστον δεν τα βλέπει. Δεν ξέρω στο Epsilon τι βλέπετε εσείς. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν το βλέπει έτσι πίστεψε με» σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός