Skip to main content

CELEBS

Ο Χάρι μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της Νταϊάνα

“Εθαψα τα συναισθήματά μου για 16 χρόνια”.


Κατερίνα Σαρρή

O μικρότερος Πρίγκιπας μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρα τους, δηλώνοντας μετανιωμένος που τόσα χρόνια δεν το είχε κάνει.

Η Πριγκίπισσα Diana είχε σκοτωθεί το 1997 σε τροχαίο, όταν ο Harry ήταν μόλις 12 ετών.

Ο 32χρονος σήμερα Harry, αποκάλυψε ότι ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία ακολουθώντας το παράδειγμα της μητέρας του, η οποία είχε και εκείνη έντονη φιλανθρωπική δράση.

O γιος της πριγκίπισσας Diana, μίλησε με αφορμή τον εορτασμό της 10ης επετείου της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebale, την οποία ο ίδιος δημιούργησε.

Ωστόσο, αποκάλυψε παράλληλα ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με το θάνατο της μητέρας του, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος που βρήκε για να παλέψει και να αποδεχτεί αυτό το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του σε τόσο τρυφερή ηλικία.

"Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι είχε συμβεί πραγματικά. Έθαψα όλη τη συγκίνηση και τα συναισθήματά μου. Για μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου, δεν ήθελα να το σκέφτομαι..." είπε.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.