Skip to main content

CELEBS

Μαρία Κανελλοπούλου: Τι είπε για τον ρόλο της στο "Καφέ της Χαράς"

Τι είπε για το MEGA που εισπράττει αλλά δεν δίνει;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

H Μαρία Κανελλοπούλου βρέθηκε στο στούντιο του ΑΡΤ 90,6 FM και μίλησε με τον Λάζο Μαντικό, εξηγώντας μεταξύ άλλων πώς ακόμα και σήμερα την «κυνηγάει» ο ρόλος της στο «Καφέ της Χαράς» .

Με ποιο ρόλο ο κόσμος την έχει ταυτίσει περισσότερο;

«Πιστεύω με το Καφέ της χαράς. Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι η καλή κυρία που αγαπάει τα παιδάκια από το «Καφέ της Χαράς» όταν εκνευρίζομαι και τσακώνομαι δεν το πιστεύουν! Στη ζωή μου είμαι πολύ εκρηκτικός άνθρωπος!».

Περιστατικό που της έχει συμβεί στο δρόμο με θαυμαστή της:

 «Ένα αστείο που μου συμβαίνει συχνά είναι ότι έρχονται γυναίκες στο δρόμο και μου ζητούν συνταγές μαγειρικής λόγο του ρόλου μου στο «Καφέ της Χαράς». Εγώ στην πραγματική ζωή μου δεν ξέρω να βράζω ούτε αυγό! (Γέλια) Δεν μου αρέσει καθόλου η μαγειρική, δεν το έχω καθόλου. Αντίθετα μου αρέσει να μου κάνουν το τραπέζι. Οι φίλες μου μαγειρεύουν πολύ καλά και μου μαγειρεύει η αδερφή μου η Βασούλα, μου φέρνει τάπερ και τα βάζω στο ψυγείο!»

Βγάζει χρήματα από τις επαναλήψεις;

«Υπάρχει ο φορέας μας ο Διόνυσος που εισπράττει τα δικαιώματα μας και μας τα δίνει. Έχω φίλους μου που βγάζουν πολλά περισσότερα από εμένα. Αλλά πλέον τα λεφτά έχουν λιγοστέψει. Το MEGA έχει σταματήσει να πληρώνει ενώ παίζει επαναλήψεις μας! Που επικαλείται την ελευθερία και το συμφέρον των εργαζόμενων κλπ είναι ανοιχτό χρωστώντας στους εργαζόμενους του και παίζοντας επαναλήψεις λέγοντας «με την άδεια σας». Με καθόλου την άδεια μου. Με κανενός την άδεια, αυθαίρετα! Με τον δικό μας κόπο, πληρώνεται διαφήμιση με τον δικό μας κόπο! Και έχει και εργαζόμενους εκεί πάρα πολλούς μήνες.

Κάποιοι άνθρωποι κέρδισαν πάρα πολλά χρήματα και κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και τώρα πεινάνε. Δεν μπορεί συνάδελφοι μου να έχουν παραδώσει την δουλειά τους και το MEGA να τους φέρεται με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι εύκολο να γυρνάς ένα σήριαλ, μέσα στο κρύο και τις διάφορες συνθήκες. Όταν η φίλη μου Ρένια Λουιζίδου στα Κιούρκα ήταν μέσα στο κρύο σε ένα σπίτι ακατοίκητο για τα γυρίσματα. Δεν γίνεται λοιπόν να παραδίδεις τη δουλειά σου, να παίζεται στο κανάλι και να εισπράττει διαφημιστική πίτα και να μένεις απλήρωτος εσύ.

Έχω μείνει απλήρωτη από το σήριαλ Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή γιατί κόπηκε!»


Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.