Skip to main content

CELEBS

Ελένη Κοκκίδου: «Με βλέπουν νεαροί στον δρόμο και με φωνάζουν “Βουλίτσα”…»

Με τους νέους έχει καταπληκτική σχέση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ελένη Κοκκίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Mην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live για την επαφή που έχει με τον κόσμο, από τη μέρα που βγήκε το σίριαλ στον αέρα.

«Αυτό που είναι πολύ αστείο είναι που βλέπω κάποιος νεαρούς πάνω σε μηχανές οι οποίες περνάνε από δίπλα μου και λένε: «Βουλίτσα! Βουλίτσα»! Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι πάνω στις μηχανές και τρέχουν και δεν το περιμένεις από νέα παιδιά. Αυτό είναι καταπληκτικό γιατί νιώθω ότι ξαφνικά παίζουμε ομαδικά παιχνίδια, είμαστε όλοι φίλοι, παιδιά και παίζουμε μήλα. Μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Είναι σαν να έχουμε κάνει μια συνωμοσία με τον κόσμο.

Την πρώτη χρονιά με έβλεπαν άντρες και μου έλεγαν «Ψήστον! Ψήστον κι άλλο»! Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί είναι άντρες και τους άρεσε πάρα πολύ το ότι «έψηνα» τον Μηνά. Με τη νέα γενιά έχω καταπληκτική σχέση. Έχω κάποια στοιχεία κι εγώ, ασχολούμαι με τα social media. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να μου συμβεί είναι να βαρεθώ. Μου δίνει μεγάλη χαρά η Βουλίτσα και ευχαρίστως θα έκανα άλλη μία χρονιά» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός