Skip to main content

CELEBS

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της, τα παιδιά της και ο... Άι Βασίλης

Τι θυμήθηκε από τα παιδικά της χρόνια;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Φαίη Σκορδά στην τελευταία της συνέντευξη για το 2016, αλλά και στην πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό, μίλησε στο You για τα παιδάκια της αλλά και τα δώρα που ζήτησαν από το Άι Βασίλη!

Όταν κάθεσαι στην αγαπημένη σου γωνιά το τζάκι και αναπολείς τα παιδικά σου χρόνια, θα έλεγες ότι ο Άι-Βασίλης έφερε όσα η μικρή Φαιούλα ονειρεύτηκε στη ζωή της;

«Kαταρχάς πιστεύω ότι τα δώρα σού έρχονται από τη ζωή όταν κι εσύ τα προσφέρεις και βέβαια δεν αναφέρομαι στα υλικά. Ξέρεις, αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου από παιδί κιόλας και το έχω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου σαν Ευαγγέλιο, είναι ότι όταν κάνεις καλό, εκείνο σου επιστρέφεται επί 1.000. Έτσι μεγάλωσα λοιπόν και όχι επειδή μου το έλεγε μια γυναίκα μεγαλύτερη από εμένα ως θεωρία, αλλά επειδή το είδα μεγαλώνοντας να συμβαίνει και στην πράξη. Μπορεί να κάνεις το καλό και να μην επιστρέψει αμέσως, αλλά σίγουρα θα συμβεί σε κάποια διαφορετική στιγμή της ζωής σου.»

 Στον Άι-Βασίλη έχεις ανάγκη να πιστεύεις;

»Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία σαν παιδί να δω αν υπάρχει σαν φιγούρα ή να ψάξω πού ζει με τη γυναίκα του και τα μικρά ταρανδάκια. Πίστευα σε αυτό το παραμύθι, δεν ήθελα όμως ποτέ να έχω απαντήσεις.»

 Στον Γιάννη και στον Δημήτρη, τον έχετε απομυθοποιήσει ή κρατάτε ζωντανή τη φιγούρα του.

«Γράφουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, αλλά προσπαθώ να μην ταυτίζω την παρουσία του μόνο με τα δώρα. Τη στιγμή δηλαδή που γράφουμε τις επιθυμίες μας συζητάμε και πιο γενικά πράγματα, όπως για το πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να έχουν υγεία και αγάπη ο ένας για τον άλλον. Και μετά ζητάμε το ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που θα πάρει ο καθένας τους.»

 Τι δώρα ζήτησαν τα αγόρια σου φέτος;

«Ένα πλοίο με χειριστήριο o Γιάννης και έχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω και αν υπάρχει και πού θα το βρω αυτό, ενώ ο Δημήτρης ένα τρενάκι. Είναι μια πολύ ωραία αφορμή όλη αυτή η διαδικασία τα Χριστούγεννα για να γίνεται μια συζήτηση με τα παιδιά, κυρίως με τον Γιάννη που καταλαβαίνει περισσότερο. Δεν σου κρύβω ότι χαίρομαι πολύ όταν ακούω τον μεγάλο μου να λέει «Μαμά να δώσουμε τα παιχνίδια που δεν παίζουμε πλέον στα παιδάκια που δεν έχουν…».»



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30