Skip to main content

CELEBS

Συγκλονισμένη όλη η showbiz με τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

“Μπορεί το 2016 να πάει να γ... ΤΩΡΑ”, είναι το γεμάτο θλίψη και οργή μήνυμα της Μαντόνα.


Κατερίνα Σαρρή

Σοκαρισμένοι από το αναπάντεχο του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ, οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρετούν με μηνύματα και δηλώσεις τους στα social media. Οι περισσότεροι δεν παραλείπουν να συσχετίσουν το θάνατό του με όλους τους σπουδαίους που πήρε μαζί της η χρονιά που φεύγει, κάνοντας λόγο για ένα «καταραμένο 2016».

"Στο καλό φίλε μου! Ακόμα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης μας αφήνει. Μπορεί το 2016 να πάει να γ... ΤΩΡΑ", είναι το γεμάτο θλίψη και οργή μήνυμα που ανέβασε η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με ένα βίντεο όπου η ίδια βραβεύει τον εκλιπόντα τραγουδιστή.

aaamich8.jpg

Μια φωτογραφία του με τον Τζορτζ Μάικλ ανέβασε και ο Έλτον Τζον, γράφοντας: "Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Έχασα έναν αγαπημένο φίλο – την πιο ευγενική, γενναιόδωρη ψυχή και έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη".

aaamich4.jpg

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε, "Yog" (Yours Only George - Μόνο δικός σου Τζορτζ), το έτερό του ήμισυ στους Wham!, ο Άντριου Ρίντγκελεϊ, έγραψε πως είναι "συντετριμμένος" από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ.

Ο Μπόι Τζορτζ έγραψε: "Ήταν τόσο αγαπητός και ελπίζω να το ήξερε, γιατί η θλίψη σήμερα είναι πέρα από τις λέξεις".

aaamich3.jpg

Με ένα λιτό μήνυμα "Αναπαύσου εν ειρήνη" αντέδρασε στην είδηση του αναπάντεχου θανάτου του Τζορτζ Μάικλ ο διάσημος ηθοποιός Ράσελ Κρόου

"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ένας τόσο απίστευτος τραγουδιστής και ένα θαυμάσιο πλάσμα, τόσο νέος για να φύγει" ήταν τα λόγια του Καναδού τραγουδιστή Μπράιαν Άνταμς.

"Μόλις έμαθα για τον θάνατο του φίλου μου Τζορτζ Μάικλ. Ήταν ένα τόσο λαμπρό ταλέντο. Είμαι πολύ λυπημένη" έγραψε στην ανάρτησή της η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερες.

aaamich7.jpg

Ο Τζορτζ Μάικλ άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα τα Χριστούγεννα και η βρετανική αστυνομία θεωρεί ότι ο θάνατός του δεν είναι "ύποπτος". Ο μάνατζέρ του, Μάικλ Λίπμαν, είπε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από καρδιακή προσβολή.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ