Skip to main content

CELEBS

Ο Έλτον Τζον θα τραγουδήσει στην κηδεία του Τζορτζ Μάικλ

Σε μια “συναυλία” με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και αγαπημένων φίλων του, θα μετατραπεί η κηδεία του Τζόρτζ Μάικλ.


Κατερίνα Σαρρή

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πολύ καλός φίλος του Τζορτζ Μάικλ, Έλτον Τζον – με τον οποίο κυκλοφόρησε το ντουέτο Don’t Let The Sun Go Down On Me, το 1991 – θα τραγουδήσει στην ανοιχτή επιμνημόσυνη δέηση στην κηδεία του Τζορτζ Μάικλ. 

Αν και η ακριβής ημερομηνία και λεπτομέρειες της κηδείας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, εν τούτοις λέγεται ότι θα γίνουν δύο τελετές : 

Μία ανοιχτή για τους θαυμαστές του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη και μία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, για συγγενείς και φίλους. 

Επίσης, η σορός του Τζορτζ Μάικλ θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη του μητέρα, στο νεκροταφείο Highgate στο βόρειο Λονδίνο. Αγαπημένοι φίλου του τραγουδιστή, μετέφεραν την επιθυμία του να ταφεί στο πλευρό της λατρεμένης του μητέρας Lesley που πέθανε από καρκίνο το 1997. 

"Η αγάπη του Τζορτζ για τη μητέρα του παρέμενε ισχυρή και πάντα έλεγε ότι ήλπιζε να βρεθεί ξανά μαζί της", ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στον αείμνηστο σταρ, στην εφημερίδα The Sun.  

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία 53 ετών, στο σπίτι του ανήμερα των Χριστουγέννων από ανακοπή καρδιάς, συμφωνα με την ανακοίνωση του μάνατζέρ του. 

Όμως, η Telegraph υποστηρίζει ότι ο διάσημος τραγουδιστής τον τελευταίο χρόνο είχε  «ραγδαία εθιστεί στην ηρωίνη» , λέγοντας ότι είναι «εκπληκτικό» που δεν είχε πεθάνει νωρίτερα.

 

 

 

Προτεινόμενα