Skip to main content

CELEBS

Καλομοίρα: Θα παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το Rising star;

Το θέλει αλλά είναι εφικτό;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τo αν σκέφτεται να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά την ολοκλήρωσή του Rising Star, κάνοντας κάτι άλλο, μίλησε η Καλομοίρα

«Είναι δύσκολο, γιατί τα παιδιά χρειάζονται την προσοχή μας. Δεν τα κάνω όλα σωστά και σίγουρα κάνω αρκετά λάθη. Όμως αυτό δεν με απογοητεύει-αντιθέτως. Με κάνει να θέλω να παλέψω ακόμα περισσότερο και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, τόσο για εμένα όσο και για τα παιδιά μου. Είναι σημαντικό να τους δίνεις σωστά παραδείγματα και πρότυπα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Μετά το φινάλε του «Rising» θα συζητούσατε μια νέα πρόταση στην τηλεόραση ή σκοπεύετε να επιστρέψετε στη Νέα Υόρκη;

 «Μετά το φινάλε του «Rising» θα γυρίσουμε οικογενειακώς στην Αμερική. Αγαπάω πολύ την Ελλάδα και νιώθω ευγνώμων για την καριέρα που είχα αυτά τα 12 χρόνια. Όμως, είναι πολύ δύσκολο να μείνουμε μόνιμα εδώ, διότι και οι δικοί μου γονείς αλλά και του Γιώργου βρίσκονται στην Αμερική και θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν δίπλα στους παππούδες τους και στα ξαδέλφια τους.»

Τι είναι αυτό που σας είχε λείψει περισσότερο όλον αυτόν τον καιρό από την Ελλάδα;

 «Η ομορφιά! Η φύση, η θάλασσα, τα βουνά, τα φρέσκα φαγητά, οι φίλοι, η κουλτούρα και ο καφές... ο καλύτερος καφές! Δεν μπορούμε να βρούμε στην Αμερική τόσο ωραίο καφέ. Επίσης, η δουλειά μου. Πραγματικά αγαπώ αυτό που κάνω' αγαπώ τη μουσική, να τραγουδώ, να παίζω, να γράφω μουσική, να δουλεύω στην τηλεόραση... Οι πρόβες, όλα! Ωστόσο, η οικογένεια μου έρχεται πρώτη. Και χαίρομαι πολύ που ήρθε αυτή η ευκαιρία με το «Rising Star» και για κάποιους μήνες θα μπορώ να απολαύσω όλες αυτές τις στιγμές, χωρίς τις ενοχές ότι δεν είμαι καλή μαμά».


Προτεινόμενα