Skip to main content

CELEBS

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα απονείμει παράσημο στη Βικτώρια Μπέκαμ

Η Βικτώρια Μπέκαμ αναγνωρίστηκε για τα επιτεύγματά της στο χώρο της μόδας.


Κατερίνα Σαρρή

Κάθε χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ απονέμει τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα για τη συνεισφορά τους στη βρετανική κοινωνία, στον πολιτισμό και στον επιχειρηματικό τομέα.

Ο Μαρκ Ράιλανς, η Βικτόρια Μπέκαμ και η Ναόμι Χάρις είναι μεταξύ των προσωπικοτήτων από τον χώρο της σόουμπιζ που θα τιμηθούν τη νέα χρονιά από τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ - γνωστή ως πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls- αναγνωρίστηκε για τα επιτεύγματά της στο χώρο της μόδας, αλλά και για το φιλανθρωπικό της έργο και θα τιμηθεί με το βραβείο OBE (Οfficer of the Most Excellent Order of the British Empire).

“Ευχαριστώ όλους εκείνους που βοήθησαν για να γίνει αυτή η χρονιά τόσο ξεχωριστή. Ελπίζω όλοι να έχουμε μία θαυμάσια αρχή το 2017” έγραψε στο Twitter.

Ο θεατρικός σκηνοθέτης, συγγραφέας και ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου το 2016 για τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Γέφυρα Των Κατασκόπων» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η Ναόμι Χάρις διεκδικεί Χρυσή Σφαίρα β' γυναικείου ρόλου με την ερμηνεία της στην ταινία «Moonlight», είναι γνωστή ως Ιβ Μάνιπενι στις ταινίες Τζέιμς Μποντ «Spectre» και «Skyfall» και θα τιμηθεί για τις υπηρεσίες της στον κινηματογράφο. 

Ο τραγουδιστής των Kinks Ρέι Ντέιβις και η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άνα Γουίντουρ επίσης θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.