Skip to main content

CELEBS

Johnny Depp- Amber Heard: Επτά εκατομμύρια δολάρια θα κοστίσει το διαζύγιο

Στην Amber Heard,τα σκυλιά, στο Johnny Depp τα νησιά.


Κατερίνα Σαρρή

Με τον διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων μπαίνει οριστικό τέλος στο θυελλώδες διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard, με φόντο τις αλληλοκατηγορίες του πρώην ζευγαριού για ενδοοικογενειακή βία από την πλευρά της Heard και για οικονομικό εκβιασμό από την πλευρά του Depp.

Στα έγγραφα, που κατατέθηκαν χθες σε δικαστήριο το Λος Άντζελες, περιγράφονται λεπτομερώς πώς θα χωριστούν τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν από το ζευγάρι στη διάρκεια του γάμου, καθώς και η συμφωνία βάσει της οποίας ο 53χρονος Depp θα πληρώσει το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων στην 30χρονη Heard. Η ίδια έχει έχει πει πως θα διαθέσει το ποσό αυτό σε φιλανθρωπίες.

"Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι που αυτό το δυσάρεστο κεφάλαιο στις ζωές του κου Depp και της οικογένειάς του βρίσκεται πίσω τους”, δήλωσε η δικηγόρος του ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας για το διαζύγιο, η Amber Heard εγκατέλειψε το αίτημά της να συνεχιστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Depp.

Τα χαρτιά του διαζυγίου δείχνουν πως ο Johnny Depp θα παραμείνει ο μοναδικός κάτοχος πολυάριθμων ακινήτων, περιλαμβανομένων ιδιοκτησιών στο Λος Άντζελες, το Παρίσι και του ιδιωτικού νησιού του στις Μπαχάμες. Θα κρατήσει επίσης περισσότερα από 40 οχήματα και σκάφη, ανάμεσα στο οποία αυτοκίνητα αντίκες και η συλλογή μοτοσικλετών του.

Η Amber Heard έχει πει πως θα μοιράσει εξίσου το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει από το διαζύγιο ανάμεσα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λονς Άντζελες.

Το ζευγάρι δεν έχει παιδιά, αλλά η Heard θα κρατήσει τα δύο σκυλιά τεριέ και το... άλογο του ζευγαριού.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ