Skip to main content

CELEBS

Ελένη Τσολάκη: Αποκαλύπτει αν πηγαίνει στον ΑΝΤ1 με δική της εκπομπή

Λειτουργεί με συναίσθημα;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τη φημολογία που τη θέλει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση δικής της εκπομπής μίλησε η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Τελικά, έχεις συζητήσει με τον ΑΝΤ1;

«Όχι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Δεν θα το έκανα αυτό, από τη στιγμή που το συμβόλαιό μου με τον Alpha είναι σε ισχύ. Δεν το θεωρώ ηθικό, ειδικά εφόσον είμαι σε ένα κανάλι όπου νιώθω ικανοποιημένη. Ειλικρινά, αισθάνομαι τον Alpha σαν οικογένειά μου. Έχω δεθεί με τους ανθρώπους του, γιατί είναι έτσι και η φύση μου. Περνάω τόσο καλά εκεί που δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να ψάξω για κάτι άλλο. Αν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με τον Alpha και δεν συνεχίσω εκεί, τότε, ναι, θα δω τι θα κάνω.» απάντησε η Ελένη στο περιοδικό People.

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό της τηλεόρασης, εσύ λειτουργείς με το συναίσθημα;

«Θέλω να βάζω τη λογική στην εξίσωση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά θέματα, γιατί σχεδόν σε ό,τι κάνω κυριαρχεί το συναίσθημα. Όταν πρέπει να πάρω μια σημαντική απόφαση, τότε υπάρχει μια πάλη ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Ο χώρος που κινούμαι δεν με έχει σκληρύνει και θα ήθελα να συνεχίσω έτσι.»

Αυτό μπορεί να σου φέρει παγίδες, πίκρες και δυσκολίες…

«Το γνωρίζω, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι συνειδητή απόφαση. Έχω πάντοτε την ελπίδα πως στο τέλος έρχεται η δικαίωση.»

Έχει τύχει να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα μόνο τη λογική και να απογοητευτείς;

«Ναι. Τότε ήταν που διαπίστωσα πως ακόμη και στα επαγγελματικά θέματα απαιτείται να υπάρχει και το συναίσθημα. Ευτυχώς, το κατάλαβα νωρίς.»

Το όνομά σου βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα και τα ρεπορτάζ σε θέλουν να αναλαμβάνεις νέες εκπομπές.

«Έχω διαβάσει διάφορα, ναι… Αυτό είναι ωραίο, γιατί κάποιοι με σκέφτονται και σε άλλα πράγματα. Από την άλλη, με ξενίζει, γιατί βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν, είμαι σε εκπομπή και το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, που σημαίνει πως έχουμε μισή σεζόν μπροστά μας. Μου κάνει εντύπωση ότι, ενώ διαψεύδω συνεχώς πως θα φύγω από το Happy Day πριν από το τέλος της σεζόν, διαιωνίζεται αυτό το πράγμα. Και αυτή η διάψευση δεν παίζεται από τα Μέσα, ενώ η είδηση πως θα κάνω κάτι άλλο δημοσιεύεται συνεχώς, χωρίς να έχει διασταυρωθεί πριν. Είμαι στο Happy Day και θα είμαι τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της σεζόν, εκτός κι αν δεν με θέλουν. Όσα χρόνια δουλεύω πρωταρχικό μου μέλημα είναι να είμαι σωστή επαγγελματίας απέναντι στους συναδέλφους και στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται σε μια θέση, κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω.»

Έχει γραφτεί για μεσημεριανή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο. Και διάφορες άλλες…

«Όπου υπάρχει «τρύπα»… (γέλια)»

Ποια θα ήταν ιδεατή εκπομπή για σένα;

«Βρίσκομαι σε ένα κανάλι όπου με αγαπούν και σκέφτονται πράγματα για εμένα. Αυτό δημιουργεί στο μυαλό μου μια προοπτική που μου αρέσει. Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ποιο θα ήταν το ιδεατό για μένα. Θεωρώ πως, αν αποφασιστεί να γίνει κάτι, αυτό θα είναι το ιδανικότερο για εμένα και το κανάλι.»

Σκέφτεσαι πως έχει έρθει η ώρα να είσαι εσύ η κεντρική παρουσιάστρια;

«Ο καθένας δουλεύει για το επόμενο όνειρό του. Βάζω στόχους και θέλω το επόμενο βήμα μου να είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από αυτό που είμαι τώρα. Δεν είναι αυτοσκοπός, όμως, να έχω το Σεπτέμβριο τη δική μου εκπομπή. Δεν μου αρέσουν οι τίτλοι, πιστεύω στις ομάδες. Ξέρω πως ακούγεται τετριμμένο. Η τηλεόραση δεν έχει πλέον κεντρικά πρόσωπα, με την έννοια που στο μυαλό μας έχουμε την Ελένη Μενεγάκη, που είναι όντως κεντρική παρουσιάστρια. Δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες στο μυαλό μου, σ’ το λέω πολύ έντιμα, θεωρώ πως μια εκπομπή στήνεται γύρω από την ομάδα. Το μόνο άγχος που έχω είναι το επόμενο βήμα μου να είναι μαζί με ανθρώπους που θα αγαπούν πολύ αυτό που πάμε να κάνουμε. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο, ούτε αν θα είμαι κεντρική ούτε παράκεντρη ή απόκεντρη.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.