Skip to main content

CELEBS

Συνελήφθη ο ετεροθαλής αδερφός της της κοπέλας του πρίγκιπα Χάρι

Χαμός στο παλάτι με τον πρίγκιπα Χάρι!


Κατερίνα Σαρρή

Συνελήφθη ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ Jr με την κατηγορία ότι απείλησε με όπλο την σύντροφό του, έπειτα από ένα καβγά.

Ο 50χρονος, γιος του Τόμας Μαρκλ που είναι πατέρας και της ηθοποιού, συνελήφθη όταν ο καβγάς του με τη σύντροφό του πήρε βίαιη τροπή, καθώς ενώ ήταν μεθυσμένος, τράβηξε όπλο και το κόλλησε στο κεφάλι της συντρόφου του, προσπαθώντας να την διώξει. Η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει και κλειδώθηκε στο μπάνιο, πριν τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Ο Μαρκλ συνελήφθη και η εγγύησή του ορίστηκε στα 1.500 δολάρια, ενώ εκείνος ειδοποίησε την πρώην σύζυγό του, Τρέισι Ντούλεϊ, ζητώντας της βοήθεια. 

Δεν θέλω αυτό να φέρει σε δύσκολη θέση την Μέγκαν. Ο Τομ κέρδισε κάποια διασημότητα από τη στιγμή που η Μέγκαν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι. Θέλει το καλύτερο για εκείνη”, είπε η Τρέισι Ντούλεϊ, προσθέτοντας ότι τα δύο αδέλφια ήταν πολύ κοντά παλιότερα. "Το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να την πληγώσει", πρόσθεσε.

Στις αρχές του μήνα ο Τόμας Μαρκ τζούνιορ είχε δηλώσει πως ο πατέρας του ήταν υπερήφανος για τη σχέση της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι και ότι "αγαπιούνται πολύ". “Ο πατέρας μου ήξερε από την αρχή για αυτή τη σχέση. Γνώρισε τον πρίγκιπα πριν από περίπου 6 μήνες στο Τορόντο”, είχε δηλώσει στην Daily Mail.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaks3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου