Skip to main content

CELEBS

James Bond: Οι ερωμένες του τον έκαναν παθητικό καπνιστή

Ο «007» εκθέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο ερωτοτροπώντας με καπνίστριες.


Κατερίνα Σαρρή

Ο James Bond πρέπει να έκοψε το κάπνισμα πριν από 14 χρόνια, αλλά εξακολουθεί να κινδυνεύει από τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνού εξαιτίας των κακών συνηθειών των πολυάριθμων ερωμένων του, προειδοποίησαν σήμερα ερευνητές.

Δύο ειδικοί σε θέματα δημόσιας υγείας αποφάσισαν να βάλουν στο μικροσκόπιο το παρελθόν του πράκτορα 007 ως καπνιστή και να ερευνήσουν τον κίνδυνο που διατρέχει τόσο η υγεία του ίδιου όσο και των θαυμαστών του, τους οποίους ενδεχομένως να έχει εμπνεύσει.

Παρότι το έκοψε, ο «007» συνέχισε να εκθέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο ερωτοτροπώντας με καπνίστριες, γράφει το επιστημονικό δίδυμο στην επιθεώρηση «Tobacco Control».

Οι συγγραφείς της έρευνας Αν Τάκερ και Νικ Ουίλσον από το πανεπιστήμιο του Οτάγκο στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας αναφέρουν ως παράδειγμα για τη «μεγάλη έκθεση στο παθητικό κάπνισμα (του Μποντ), ειδικά στο κάπνισμα μετά τη σεξουαλική συνεύρεση» ότι σε μία από τις ταινίες του «μία από τις ερωτικές παρτενέρ του είχε ακουμπήσει ένα τασάκι πάνω στο γυμνό στέρνο του».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.