Skip to main content

CELEBS

Διάσημοι Αστέρες του Hollywood διαδηλώνουν ενάντια Τραμπ

"Ότι κι αν συμβεί, εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Νεοϋορκέζοι, εμείς θα πατριώτες θα μείνουμε ενωμένοι για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας".


Κατερίνα Σαρρή

Στους δρόμους βγήκαν οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ για να διαδηλώσουν μαζί με χιλιάδες Νεοϋορκέζους κατά του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

Μεταξύ των διαδηλωτών ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Σερ, ο Μάικλ Μουρ, η Τζούλιαν Μουρ και ο Άλεκ Μπόντουιν αλλά και πολλοί, πολλοί άλλοί. 

Το πλήθος - πολλοί κάτοικοι του Μανχάταν, καλοβαλμένοι και εμφανώς κάποιου κοινωνικού επιπέδου - χειροκροτούσε, ενώ επικρατούσε ευχάριστο κλίμα και ιδιαίτερος ενθουσιασμός κυρίως για τον Ντε Νίρο, τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Ταξιτζής" τον οποίο ο Μπιλ ντε Μπλάζιο αποκάλεσε "πολύ μεγάλο Νεοϋορκέζο".

"Οτι κι αν συμβεί, εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Νεοϋορκέζοι, εμείς θα πατριώτες θα μείνουμε ενωμένοι για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας", δήλωσε από το βήμα ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στη λεωφόρο που συνορεύει με το Σέντραλ Παρκ έως το Κολόμπους Παρκ όπου υψώνεται ο πύργος του Διεθνούς Ξενοδοχείου Τραμπ.

"Θα χρειαστούν 100 ημέρες αντίστασης; Θαυμάσια!", δήλωσε με τη συνήθη ειρωνεία του ο ηθοποιός 'Αλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος μέσα σε μερικές εβδομάδες έγινε ο διασημότερος μίμος του Ντόναλντ Τραμπ. Τον μιμείται κάθε εβδομάδα στην πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live, κάτι για το οποίο το Twitter ξεχείλισε από οργισμένα μηνύματα του Τραμπ.

Ο Τραμπ "δεν έχει εντολή", δήλωσε από την πλευρά του ο Μάικλ Μουρ. Είμαστε η πλειοψηφία. Μην εγκαταλείπετε, εγώ δεν θα εγκαταλείψω", πρόσθεσε λέγοντας ότι ο Τραμπ "δεν θα κρατήσει τέσσερα χρόνια".

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ