Skip to main content

CELEBS

Τούρκος τραγουδιστής διεκδικεί την πατρότητα της Αντέλ

Το 2015 σε μια συνέντευξή της η Αντέλ είχε δηλώσει πως η οικογένειά της έχει καταγωγή από την Τουρκία.


Κατερίνα Σαρρή

Ένας Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής από την Αλικαρνασσό υποστηρίζει ότι είναι πατέρας της Βρετανίδας σταρ, Αντέλ, η οποία, ως γνωστόν, μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της.

Ο Μεχμέτ Ασάρ υποστηρίζει πως είχε σχέση με την μητέρα της Αντέλ, Πένι, όταν εκείνη έκανε διακοπές τον Ιούλιο του 1987 στην Τουρκία με την τραγουδίστρια να έρχεται στον κόσμο έναν χρόνο αργότερα. Τότε ο Ασάρ ήταν ταξιτζής και δήλωσε: χαρακτηριστικά πως 

"Έδειξα στην Πένι Ατκινς και τους φίλους της την περιοχή, τις παραλίες της Αλικαρνασσού για περίπου δυο εβδομάδες. Μου είπε ότι ήταν νοσοκόμα. Τα «βρίσκαμε» και κάναμε σχέση για δύο εβδομάδες. Μετά η Πένι επέκτινε τη διάρκεια των διακοπών της. Επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα μετά. Στη συνέχεια ξαναήρθε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε εδώ για έναν μήνα".

Ήθελε να με πάρει μαζί της στην Αγγλία, αλλά ήθελα να μείνω εδώ….μετά επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μερικές φορές… στο τέλος σταματήσαμε να μιλάμε”, είπε ο Ασάρ.

“Η περίοδος που ήμουν με την Πένιμ ταιριάζει με την ημερομηνία γέννησης της Αντέλ» δήλωσε, ενώ ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια μπορεί να κάνει τεστ DNA ώστε να ανακαλύψει αν λέει την αλήθεια. Το πιο σημαντικό που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι πως δεν έχω κανένα όφελος. Ζω στην Αλικαρνασσό και έχω μια καλή ζωή, θέλω μόνο η κόρη μου να ξέρει την αλήθεια”, καταλήγει ο Ασά

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά