Skip to main content

CELEBS

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει πως έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Έτσι απέκτησε και πάλι τις άψογες αναλογίες της!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Δημήτρης, η Φαίη  φωτογραγήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «InStyle» και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη Σόνια Καζόνι αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

«Μετά από τόσα διατροφικά θέματα με τον Κωνσταντίνο Ξένο, γνωρίζω τους σωστούς συνδυασμούς, αλλά για μένα το φαγητό είναι απόλαυση. Αυτό που έκανα, όμως, στις διακοπές είναι πως έκοψα τα γλυκά, το ψωμί, τα μακαρόνια που λατρεύω και τα τηγανητά. Έπαιρνα ένα καλό πρωινό –δημητριακά με γάλα ή ένα τοστ ή μια ομελέτα- και για μεσημεριανό και βραδινό έτρωγα κρέας ή ψάρι με σαλάτα. Για μένα αυτό ήταν ένα είδος στέρησης και τελικά είχε αποτέλεσμα» εξήγησε.

Ωστόσο, στην απώλεια του βάρους βοήθησε και το σχοινάκι που της πήρε ο Γιώργος από κατάστημα αθλητικών. «Στην αρχή ξεκίνησα με 50 συνεχόμενες επαναλήψεις και στην πορεία άρχισα να τις αυξάνω. Έκανα 10 λεπτά κάθε βράδυ όταν έβαζα τα παιδιά για ύπνο», επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.