Skip to main content

CELEBS

To “γεύμα” της Μελάνια Τραμπ που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις

Το διαδίκτυο “πήρε φωτιά” για την Πρώτη Κυρία που «τρώει» κοσμήματα.


Κατερίνα Σαρρή

Τώρα που οι διπλωματικές σχέσεις των ΗΠΑ με το Μεξικό βρίσκονται στο χειρότερο σημείο ήρθε και η χαριστική βολή. 

Την οργή των Μεξικανών έχει προκαλέσει η απόφαση της διεύθυνσης της μεξικανικής έκδοσης του περιοδικού Vanity Fair να βάλει εξώφυλλο την σύζυγο του ανθρώπου που μισεί και φθονεί όσο κανείς άλλος τους Μεξικανούς, του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Melania Trump εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου να τρώει κοσμήματα και διαμάντια από ένα μπολ! Το άρθρο που συνδεθεί το εξώφυλλο αναφέρεται στο πως η Μελάνια Τραμπ θέλει να γίνει η νέα Τζάκι Κένεντυ!

Μπορεί η φωτογράφιση να μην είναι καινούργια, ούτε η συνέντευξη που φιλοξενεί το περιοδικό και να πρωτοδημοσιεύθηκε την Άνοιξη του 2016 στο GQ, που ανήκουν στον ίδιο εκδοτικό όμιλο Conde Nast, ωστόσο ήταν αρκετές για να προκαλέσουν αντιδράσεις στο Μεξικό.  Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε εξοργισμένες αντιδράσεις και το διαδίκτυο «πήρε φωτιά» με τους χρήστες να την χαρακτηρίζουν ως «εξευτελιστική», ενώ κατηγόρησαν την συντακτική ομάδα του περιοδικού ότι τους προκάλεσε μία «πικρή γεύση». Μάλιστα η Μεξικανή διανοούμενη Denise Dresser ευχαρίστησε, με έναν ειρωνικό τρόπο το περιοδικό για το εξώφυλλο, μέσω Twitter.

Είναι ένα «σπουδαίο παράδειγμα ευαισθησίας, εμπάθειας, πατριωτισμού και συντακτικής νοημοσύνης», έγραψε.

Με την συντακτική ομάδα του Vanity Fair να παραδέχεται ότι το εξώφυλλο ναι μεν δημοσιεύθηκε σε «μία δύσκολη στιγμή» για τις σχέσεις των δύο χωρών, αλλά ακολούθησε τη γραμμή του για «ανεξάρτητη και κριτική στάση απέναντι στα τρέχοντα γεγονότα και τους ανθρώπους της επικαιρότητας».

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του, υπέγραψε απόφαση για κτίσιμο τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο μάλιστα θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Αποκάλυψε μάλιστα ότι για την ανέγερση θα χρησιμοποιηθούν αρχικώς κεφάλαια των Αμερικανών, αλλά πρόσθεσε ότι στην συνέχεια το Μεξικό θα αποζημιώσει το αμερικανικό δημόσιο στο 100% των εξόδων στα οποία θα έχει υποβληθεί.

Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι ακύρωσε τα σχέδιά του να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamel3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ