Skip to main content

CELEBS

Γιατί ο Leonardo DiCaprio μαθαίνει εντατικά Ιταλικά;

Σε έναν ακόμα παράξενο και καθόλου αβανταδόρικο ρόλο είπε το "ναι" ο Leonardo DiCaprio  και μάλλον θα στοχεύει άλλο ένα 'Οσκαρ.


Κατερίνα Σαρρή

O μεγάλος του στόχος επετεύχθη με το Revenant για το οποίο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βραβεύθηκε με το όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου. Εδώ και αρκετό καιρό λοιπόν περιμέναμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο του βήμα.

Ο γόης του Χόλιγουντ αποφάσισε να ενσαρκώσει τον Ιταλό Σέρλοκ Χολμς, στην κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ "The Black Hand" του Stephan Talty.

Το βιβλίο αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία του Joe Petrosino, ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης, ο οποίος μετανάστευσε από την Ιταλία και ανέλαβε μια από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες της Αμερικής στα 1900. Έχοντας το παρατσούκλι «Ιταλός Sherlock Holmes», o Petrosino συνέλαβε και απέλασε πολλούς εγκληματίες κυνηγώντας έναν επικίνδυνο μαφιόζο που απήγαγε ανθρώπους για να αποσπά χρήματα από τις οικογένειές τους. 

Αυτή η απάνθρωπη μέθοδος ονομαζόταν Black Hand και παρ΄όλο που ο Petrosino δεν ήταν ο μόνος που κυνήγησε τη συμμορία, ήταν σίγουρα ο διασημότερος. Η αφοσίωσή του στo νόμο οδήγησε τελικά στο θάνατό του το 1909.

Παρόλα αυτά, η προβολή του έργου φαίνεται να αργεί αρκετά, καθώς οι παραγωγοί του βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του σεναριογράφου που θα προσαρμόσει κινηματογραφικά το βιβλίο.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός