Skip to main content

CELEBS

Ο ελληνικός παραμυθένιος γάμος στο Λονδίνο με λαμπερούς καλεσμένους

Παρουσία εκλεκτών καλεσμένων -γνωστών επιχειρηματιών, εφοπλιστών.


Κατερίνα Σαρρή

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός στο Λονδίνο, με το λαμπερό ζευγάρι να ενώνεται –μετά τον πολιτικό γάμο- και με θρησκευτικό,με μια μεγαλόπρεπη τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

Ο γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού και η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη παντρεύτηκαν παρουσία εκλεκτών καλεσμένων -γνωστών επιχειρηματιών, εφοπλιστών.

Αρκεί μόνο να πούμε ότι το παρών έδωσε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας αλλά και μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, όπως ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, ο Νικόλαος και πολλοί ακόμα.

Η νύφη έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο λευκό δαντελένιο νυφικό της. Ο γαμπρός εξίσου εντυπωσιακός και γοητευτικός. Η Μαριάννα για την δεξίωση επέλεξε να βγάλει το νυφικό της και να φορέσει μια χρυσή δημιουργία τύπου ολόσωμη φόρμα.

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa553.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa554.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa555.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa556.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς